Molslinjen

Forkæl ganen centralt i Aarhus 

 

Denne artikel er sponsoreret

 

Aarhus er Danmarks andenstørste by, og dermed er der heller ingen mangel på caféer og restauranter næsten uanset, hvor du tager hen. Uanset om du bor i byen, eller om du blot er på besøg, er der dermed masser af muligheder for at finde et spisested, der falder i netop din smag. 

 

Gå på opdagelse i Strøgets sidegader

Går du en tur langs Strøget i Aarhus, vil du først og fremmest lægge mærke til det brede udvalg af forskellige butikker. Hist og her finder du naturligvis også små kaffebarer, hvor du kan få en kop kaffe og en lille snack. Men faktisk skal du ikke bevæge dig langt væk fra Strøget, før end du støder på flere spisesteder, end du måske havde troet.

 

Mange af de små sidegader, du støder på, når du går en tur ned langs Strøget, byder nemlig på alverdens former for spisesteder. Fra traditionel dansk mad til spændende udenlandske restauranter og populære pizza- og burgersteder. Her er der gode muligheder for at finde noget for enhver smag. 

 

Find en hyggelig café langs åen

Et af de yderst populære steder at tage hen, når der virkelig skal hygges, er Åboulevarden. Du har sikkert hørt det omtalt som bare åen, og det lyder måske ikke som et sted, hvor der er mange steder at spise. Men åen er faktisk fyldt med det ene spisested efter det andet. Og selvom det er et populært sted, hvor du kan gøre klogt i at bestille et bord på forhånd, så er der både dyre og billige caféer. 

 

Åen er desuden det oplagte sted at besøge, uanset om du er ude efter en god omgang brunch eller det helt store aftensmåltid. Flere af stederne er åbne hele dagen, så du kan kigge forbi, lige når sulten rammer dig. Og du behøver ikke spise en burger til morgenmad, hvis du ikke har lyst. Samtlige steder tilbyder forskellige brunch-anretninger eller andre former for morgenmad, så du kan vælge det måltid, du helst vil spise.

 

Tag på en frisk gåtur rundt i Aarhus

Aarhus C er måske større, end du lige går og tror. Men det betyder ikke, at du skal gå flere kilometer for at finde et sted at stille sulten. Gader såsom Nørre Allé, Borggade, Volden og Graven er alle glimrende eksempler på centrale gader, der gemmer på populære spisesteder. 

 

Så vær ikke nervøs for at gå lidt væk fra de helt store gader fyldt med butikker, når sulten melder sig. Aarhus er nemlig fyldt med masser af restauranter og caféer, der hver især har unikke og specielle retter. Det er ikke uden grund, at flere aarhusianere har deres faste stamsted – for hvert enkelt sted har uden tvivl sit helt særlige twist på selv kendte klassiske retter. 

 

LÆS OGSÅ:

Candyfloss-business: Sådan starter du og får succes med at sælge candyfloss

Interessen for klimavenlig mad aftager