Ammi´s Butterchicken

Hveensgade 1, 8000 Aarhus C 52 52 05 83

På Aarhus Ø har flere foodtrucks installeret sig for at levere mad til folk, der tilfældigt kommer forbi og til beboerne. Området hedder Tørvet og ligger på Hveensgade. Her er ikke mange spisesteder, men det er på kort tid blevet populært. En af madvognene er Ammi´s Butterchicken. Hos den indiske truck serverer de naturligvis butter chicken.

 

Der burde være åbent alle ugens dage fra kl. 16.00 – 20.00 undtagen om tirsdagen, hvor Ammi´s Butterchicken holder lukket hele dagen. Og dog, tjek lige åbningstiderne, da de er ustabile med deres åbningstider. Meget endnu.

 

Maden

Menukortet er super enkelt. Det er smagen, der er i fokus. Her er få retter at vælge mellem. Butter chicken, dhal, samosa med og uden kød og fem forskellige slags naanbrød, der også laves som pizza. Butter chicken er spicy uden at være for stærk. Den er tilpasset danskernes smag, men er krydret og saftig. Der serveres ris til. Til vegetarerne er der dhal, samosa med kartoffel, ærter og gulerødder eller chana palak, der er en indisk ret med kikærter, kartoffel og spinat.

 

Drikkevarer

Hos Ammi´s Butterchicken er der sodavand som Coca Cola, Pepsi, Fanta og Faxe Kondi. Ellers er der den tyrkiske drik Uludag Gazoz og vand. Skal der alkohol til, er det en mulighed i teltet. 

 

Atmosfæren

Der er god stemning på Tørvet. Er vejret til det, sidder gæsterne på borde-bænkesæt, der er placeret i midten på Tørvet. Hvis vejret er dårligt, er der et telt, hvor man kan tage plads. Inde i den lille foodtruck hos Ammi´s Butterchicken står smilende betjening, der er klar til at tage imod bestillingerne. De får hurtigt leveret de varme retter over disken.

 

Prisniveau

Det er moderate priser, de holder sig hos Ammi´s Butterchicken. Prisen for en omgang butterchicken er 85 kr. for en lille og 95 kr. for en stor. Naanpizza står til 69 kr., mens fem samosaer koster 49 kr..

 

Leveringsplatforme

Ligger Tørvet for langt væk fra dig, eller gider du bare ikke gå ud, så står Wolt og Hungry klar til at levere maden til dig.

 

Senest opdateret: 03/12/2022 05:12