Angus N’ Chicken House
En af de få takeaway-steder, som har åbent til klokken 2.00 hver dag, er Angus N’ Chicken. De har speciale i kyllinger, men deres burgere er faktisk mere populære. Det er et lille lokale, og de gør ikke meget væsen af sig, men der er en pæn skare af stamkunder. Ud over dem, så trækker den sene lukketid også mange kunder. Angus N’ Chicken House ejes af Ibrahim Omar og Mohammad Abdelkader, som også driver en lille restaurant i Brabrand.
Maden
De spydstegte kyllinger fås i både hele og halve. De er tilberedt i et gasfyret rotisserie. Det er store og kødfyldte kyllinger, der laves her. Tilbehøret er valgfrit; ris eller pomfritter med hvidløgsmayo. Der er ikke meget hjemmelavet over det.
Ellers er der syv forskellige burgere at vælge mellem. De fem af dem er med hakket kød fra Angus kvæg. Racen er kendt for deres kødkvalitet, som typisk er med mere smag. Ellers er der en kyllingeburger og en vegetarburger på menukortet.
Som noget nyt har Angus N’ Chicken House lavet deres egen bøfsandwich. Den er meget klassisk, og er old school med sovs og godt med løg. Til sidst kan nævnes deres ruller med henholdsvis kebab eller falafel. Kødet kommer ikke fra spyd, og det er ikke dem, som kunderne står i kø efter.
Drikkevarer
Det er de typiske sodavand fra de internationale leverandører, som er her. Sådan er det, og det er helt sikkert det, kunderne efterspørger.
Prisniveau
Kyllingerne, uden tilbehør, koster 55 kr. for en halv kylling. Med tilbehør er prisen 85 kr.. Angus-burgeren koster 55 kr. og 85 kr. som menu. Bøfsandwichen koster 70 kr. Drikkevarer koster 15 kr. for 33 cl. Det er sympatiske priser, de holder sig hos Angus N’ Chicken House. Maden smager godt, og en del af det er hjemmelavet, hvilket gør, vi ikke er i discount-segmentet af takeaway-steder.