Aros Sandwich

Vestergade 7 st. th., 8000 Aarhus +45 91 94 20 20

Aros Sandwich beliggende på hjørnet af Vestergade og Emil Vetts Passage er en takeaway opstartet i 2021. På menuen har de sandwich og salat med frit valg på al indhold. De tager også imod bestillinger til større arrangementer. 

 

Maden

Menukortet er overskueligt, og der er noget for de fleste. Der er et udvalg af mere eller mindre almindelige sandwich og salat samt friskpressede juicer. 

 

Sandwich i flere varianter

Ni forskellige sandwich byder de på. De kommer i forskellige typer af brød, dog ikke friskbagte, men de er frisklavede. Alle sandwich indeholder salat, løg, agurk og dressing. Derudover fyldes de med pepperoni, salami, tun, kalkun, æg og rejer, kylling, nachos, laks eller veggie. Deres dressing er hjemmelavet, og du kan vælge mellem karry, pesto eller creme fraiche. Kylligesandwichen er ikke med bacon, bare så det er på plads. 

 

Grøn salat eller pastasalat 

De fås i tre udgaver. Der er pastasalat, hvor du vælger mellem kylling, falafel, tun eller rejer og æg. I kylling pastasalaten er der udover kylling og pasta, salsa, Havarti ost og dressing. Du kan også gå efter en klassisk grøn salat, hvor du selv vælger fra disken.

 

Drikkevarer

De friskpressede juicer er værd at komme efter. Med seks forskellige er der noget for enhver smag. Fx. en med blåbær, æble, jordbær og hindbær eller en med ananas, passionsfrugt og æble.  

 

Stemningen

Den lille café er behagelig at træde ind i. Der er pænt og rent og med rå murstensvægge. Køkkenet er åbent, og du kan følge med i madlavningen. Der er fire siddepladser på skamler med udsigt til Vestergade, men det er takeaway, de fleste kommer efter. 

 

Senest opdateret: 17/05/2022 11:05