Bambi

 

Hos Bambi, der er beliggende på Banegårdspladsen, tænker de i danske lokale råvarer, økologi og bæredygtighed. De har en tæt kontakt med deres leverandører og tror på idéen ”fra jord-til-bord”. Maden er tilberedt med sæsonens råvarer fra de danske lokalområder. Bag Bambi står den aarhusianske restauratør og køkkenchef René Hansen.

 

Maden hos Bambi

Det er markerne og sæsonen, der inspirerer og dikterer menukortet. Her finder du et alsidigt og varieret a la carte kort, hvor retterne fungerer godt som deleretter. Du kan sammensætte din egen menu, hvad enten du ønsker at dele eller nyde dine retter alene. Det er tre snacks, tre kolde retter, seks varme retter og to gange sødt at vælge mellem. De kolde retter kan være kål, fisk eller tatar, mens de varme kan være frisk pasta med gris, tærte eller grillet grønt. 

 

Menu med 8 serveringer

Den består af et udvalg af restaurantens favoritretter serveret til deling ved bordet.

 

Den fulde oplevelse 

Hos Bambi hedder den Bambi Spark, og her overlader du til køkkenet, hvad der skal serveres. Du får 10 serveringer, som er et udvalg af livretterne fra á la carte, samt nye retter bestemt på dagen. Det serveres ”family style”, hvilket betyder hele bordet er med på det.

 

Vin/drikke

Vinkortet er domineret af små producenter. Der er noget at vælge mellem heriblandt naturvine, bobler, hvid, orange, rød og sød vin, der passer til den varierende menu. Et enkelt på glas i hver kategori. De har også et par cocktails, øl, softdrinks og kaffe.

 

Stemning

Den aflange restaurant er enkelt opbygget. Den er stilren med behageligt lys. Man sidder side om side med store planter, og tunge gardiner hænger ned ved vinduerne. Betjeningen er opmærksom og imødekommende. 

 

Bageri

Lørdage og søndage har Bambis bageri åbent. Det er bygget på bæredygtighed og 100% økologi. Her kan du hente brød og kager eller tage plads inde eller ude og nyde brød og ost med blåbærmarmelade, spejlæg, kål og rugbrød eller grilled cheese sandwich med løgkompot og sennep.

Få inspiration til guider i Aarhus:

Eller

Find en vinbar her:

Prisniveau

Hos Bambi får du velovervejet mad af lokale råvarer til rimelige priser.  Menuen med 8 serveringer koster 300 kr.. Tager du vinmenuen med, er det 300 kr. oveni. Vælger du fra a la carte, koster de kolde retter 85 kr. stykket og de varme retter 125 kr. stykket.

 

 

Senest opdateret: 23/04/2022 12:04