Bar´ Lokal
Åbningstider
- Lukket •Åbent 16:00 - 02:00
- Lørdag• 16:00 - 02:00
- Søndag• Lukket
- Mandag• Lukket
- Tirsdag• 17:00 - 00:00
- Onsdag• 17:00 - 00:00
- Torsdag• 17:00 - 00:00
I den hyggelige og livlige Jægergårdsgade ligger Bar´ Lokal. En bar, der skiller sig ud på flere måder. For det første er der mad. For det andet er baren farverig og fyldt med charme. For det tredje bestiller og betaler du mad og drikke i baren. Hos Bar´Lokal kommer du forbi til en eller flere drinks. Du tager plads inde eller ude, og bliver du sulten, bestiller du lidt mad. Maden er delemad.
Deleretter i forret størrelse
Konceptet er enkelt. Der er en simpel menu, hvorfra du bestiller forskellige små retter. De er oplagte til deleretter, men man kan også gå solo. Betjeningen anbefaler tre til fire portioner pr. person. De er på størrelse med en forret. Maden serveres i små heats, og du kan selv være med til at bestemme tempoet.
På menuen
Menukortet består af otte serveringer med seafood. Her er bl.a. østers, røget laks, rejer, carpaccio af linefanget tun og kammusling. Af kød er der carpaccio af mørbrad eller ribeye i skiver, mens snacksene består af Iberico chips, brød med aioli, mandler og oliven. Til vegetarerne er der retter som falafel with Baba ganush, burrata eller løgringe. Eneste hovedret eller større servering, Bar´ Lokal har, er Plateau de Fruits de Mer. Hvad, den består af, kommer an på udvalget af fisk og skaldyr.
Vin og drikke
Udvalget er let at overskue. Her er tre hvidvine og tre rødvine både i økologisk og vegansk udgave. Der er to øl. Begge er fra Moritz, og så er der drinks som gin og tonic, Aperol Spritz og Strawberry Daiquiri samt cava og champagne. En espresso samt vand er også at finde.
Atmosfæren
Bar´Lokal favner alle. Det er uanset alder og stil. Det skal dog noteres, at der tales engelsk i baren. Her er en særlig stemning, der er helt nede på jorden. Du går til baren for at bestille og betale. Baren er farverig og med vinflasker overalt. Bordene står tætte, og man kommer hinanden ved. De fleste borde er med rød- og hvidternede duge samt levende lys, og du sidder på bænke eller stole. De store vinduer giver et godt vue mod Jægergårdsgade. Du kan også tage plads udenfor. Betjeningen er venlig og smilende. De guider gerne og kommer med anbefalinger.
Prisniveau
Hvad du skal betale afhænger af, hvor sulten du er, og hvor meget gas du vil give. En servering går fra 57 kr. for toast melba med tzatziki til 235 kr. for ribeye. De fleste serveringer ligger omkring de 100 kr..
LÆS OGSÅ:
Se de asiatiske spisesteder i Aarhus
Mesut Dursuns Tokio Bar i Skolegade:
Café Smagløs på Klostertorvet: