Bar’sushi

Jægergårdsgade 90 D, 8000 Aarhus C 71718000

På hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruuns Gade ligger Bar’sushi. I august 2022 slog de dørene op for deres 10. sushirestaurant i Danmark. Sushirestauranten har plads til 36 spisende gæster, og der er mulighed for takeaway. Det er Henrik Harmsen, som ejer og driver Bar’sushi i samarbejde med et par partner. De har åbent hver dag.

 

Maden

Det er frisklavet sushi, Bar’sushi slår sig op på. Der er et stort udvalg af forskellige sushi menuer, men du finder også andet på menukortet som starters, snacks og fx japanske tacos, japas med blandt andet japansk rejecocktail og hjemmelavet tatsuta kylling samt pokebowls. Der er ikke så meget nyt over maden. Det er habil mad, men heller ikke mere.

 

”Spis til pindene knækker” 

Det er gæsterness favorit, når de spise hos Bar`sushi. De dygtige kokke sammensætter menuen med sushi ad libitum. Du har bordet i to timer og restauranten lover, du ikke går sulten derfra. Der er god sandsynlighed for, at du får prøvet noget sushi, der ikke er på menukortet.

 

Vin og drikke

Der er et fint udvalg af rosé-, hvid- og rødvin. Der er også bobler og asiatiske øl som Iki beer og Asahi. Af softdrinks er der de klassiske sodavand som Pepsi og Faxe Kondi. Ellers er der Rebæl øko saft, Bornholms mosteri saft eller Naturfrisk. Det er et meget mainstream udvalg af drikkevarer de har, hvilket der heller ikke er noget galt i.

 

Atmosfæren

Der er højt til loftet og en afslappet stemning. Køkkenet er åbent, så gæsterne kan følge med i madlavningen og snakke om maden med kokkene. Møblerne er i træ, og de store vinduer ud mod Jægergårdsgade skaber et godt lys i restauranten. Betjeningen er smilende og imødekommende. De er hjælpsomme omkring vejledningen af maden.

 

Prisniveau

Sushi er aldrig helt billigt. Mest for pengene får du på Bar´sushi, hvis du vælger “Spis til pindene knækker” til 269 kr., hvor du kan spise, al den sushi du vil i to timer. Den største menu hedder “Generalen” med 70 stk. til 815 kr., mens “Egoisten” med 14 stk. koster 210 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Capo i Ny Munkegade

Oyisi Running Sushi & Wok i Aarhus N

 

Senest opdateret: 12/03/2023 12:03