Brødrenes Original

Hveensgade 1, 8000 Aarhus 42 30 27 99

Streetfood kan være en blandet fornøjelse. Og det skiller vandene, da kvaliteten ofte er ringe. Derfor er begejstringen også større, når man så får noget streetfood, som smager knaldhamrende godt. Det er to vestjyske brødre, som står bag grillvognen, Brødrenes Original, og de har kæmpe succes med deres nyfortolkningerne af danske grillklassikere. Idéen er at lave fastfood i den bedste liga og holde et stramt udvalg

 

Det er de to unge vestjyske brødre, Magnus og Theis Thesbjerg Jensen, som sammen driver foodtrucken. De har et servicegen udover det sædvanlige, og sætter en ære i, deres mad smager godt. De har for alvor taget begrebet godt og personlig værtskab til sig – også selvom det er en foodtruck, vi taler om. Respekt for det. Kunderne har taget dem med storm, og selvom foodtrucken har skiftende placeringer, så er den vanvittig populær.

 

Maden hos Brødrenes Original

Menukortet hos Brødrenes Original er til at overskue og forstå. Man kan vælge mellem frikadellesandwich, bøfsandwich og ribbensandwich. Som sidedish er der tilhørende pomfritter til. De tre sandwich kan ofte være et trist bekendtskab, men den omhu, nytænkning og råvarer og det, at alt er lavet fra bunden, sætter gang i de gamle grillklassikere. 

 

Et eksempel er: Bøfsandwichen er anderledes, end man typisk kender den – og meget mere delikat visuelt. En ristet, rustik durumbolle smurt med hjemmerørt grill-mayo. Hjemmesyltede og hakkede rødbeder og agurker. En saftig friskhakket bøf med kød fra dansk kvæg, ristede og ølkaramelliserede bløde løg – that’s it. 

 

Alle tre retter laves også i en mix-version uden brød. Som eksempel er ribben-mix med fritter, ribbensteg med sovs og lynmarineret frisk rød spidskålssalat og hjemmesyltede agurker. Lidt sjovt tænkt, og det smager godt

 

Maden er tilberedt med udgangspunkt i de lokale leverandører. Og det er respekt for råvarerne og sans for detaljen, som gør, at maden hos brødrene skiller sig ud og får kunderne til at stå i kø i lang tid, efter deres mad. 

 

Senest opdateret: 02/10/2022 08:10