De har vi valgt udelukkende at bruge økologiske grøntsager i burgerne. Dermed serveres et rent produkt uden sprøjtemidler, og samtidig værner de om naturen. De har valgt et simpelt tilbehør i burgeren, nemlig hjemmelavede syltede agurker, rødløg, samt deres udgave af en burgerdressing. Man kan diskuterer om en hakkebøf skal være rød, rosa eller gennemstegt. Her er det vigtigt at sige ved bestilling, hvad man ønsker – ellers serveres de gennemstegte eller meget tætte på.
Maden
Menukortet er ganske overskueligt. Der er syv burgere at vælge mellem: Klassiske burgere som hamburger, cheeseburger, chickenburger, men også Boomburger, spicy cheeseburger eller chickenburger samt en veggieburger. Som sides er der chicken sticks og sprøde pommes frites med Burger Booms krydderiblanding toppet med frisk timian eller sweet potato pommes frites toppet med salt og frisk timian.
Burgerne er ganske velsmagende. Burger Boom har de fuldstændig styr på, hvordan man steger en rosa og saftig bøf. Der er okay præcision og omhyggelighed her. Bollen har en blød konsistens, og skræller ikke ganen. Agurkesalaten og dressingerne er hjemmelavet, hvilket er et plus. På disken står forskellige dyppelser, du kan vælge mellem. Så kan du selv pimpe din burger efter din smag. Flere af dem er hjemmelavede.
Stemning
Lokalet er stort og lys. Her er ro. Personalet er ofte imødekommende. De gør deres bedste. De har pænt styr på bestillingerne. Mange mennesker kommer forbi for at hente mad, men de fleste tager plads i lokalet med udsigt ud over Store Torv. Lokalet ligger på første sal, og der er trapper derop. Man opdager ikke ligefrem lokaler udefra gaden, men de er gode til at stille skilte op. Nogle gange så mange at man er ved at falde over dem.
Prisniveauet
Det er bestemt fair priser for burgere af god kvalitet med kød af fritgående kvæg og økologiske grøntsager. Priserne går fra 50 kr. for en hamburger til 75 kr. for Boomburger, som er en dobbelt cheeseburger.
Kamp mod madspild
Burger Boom – Store Torv er REFOOD-mærket dvs., at de går ind i kampen mod madspild. Det gør de blandt andet, ved at sende deres madrester samt olie til genanvendelse, hvor det bliver brugt til biogas, gødning og biodiesel.