Byens Delikatesse og Minimarked

M.P. Bruuns Gade 30, 8000 Aarhus C 29 68 88 35

Byens Delikatesse og Minimarked i M.P. Bruuns Gade tilbyder orientalske fristelser. Hylderne er fyldt med alt, hvad hjertet kan begære af arabiske og tyrkiske varer. I den fem meter lange køledisk er der fyldt med farvestrålende grønt og dip. Ved frokosttid kommer mange forbi for at hente en rulle eller en salat med hjem eller tage det med sig på arbejde. De friske ruller tager kort tid at lave, så der bliver langet nogle ruller over disken. Mange bruger ventetiden med at tjekke ud, hvad der er af fristelser på hylderne. Bag butikken står Ahmed Abdallah. Byens Delikatesse og Minimarked har åbent alle ugens dage.

 

Maden 

Det er orientalske delikatesser, de byder på hos Byens Delikatesse og Minimarked. Her er frugt og grønt, kolonial, mejeri og dybfrost. Fremhæves skal den særlige gedeost og den tyrkiske spegepølse Sucuk. Derudover er der kerner, linser, olier, oliven, forskellige slags pasta og ris. De har et af byens største udvalg af dip som humus, haydari tzatziki og salater. 

 

Rulle to go

Udvalget består af kylling eller falafel. Derefter vælges fyldet. Hvilken salat, grønt og dip ønsker du? Der er meget forskelligt at vælge mellem. Du kan også fylde en salatboks. Der er forskellige størrelser. Her er både grønne- og pastasalater. 

 

Sandwich

Der kan vælges mellem tre forskellige typer af brød. Her er chilibrød, urtebrød og mørkt brød. Indholdet er enten falafel, kylling eller laks og æg samt en af de 11 forskellige dressinger. Du kan også snuppe en sambusa.

 

Firmafrokoster

Byens Delikatesse og Minimarked leverer også frokoster til firmaer i Aarhus, ligesom de har samarbejde med udbringningsselskaber, så du kan få leveret din mad til døren.

 

Senest opdateret: 19/11/2022 09:11