Bytes – Burgers n’ Fries

Ankersgade 12C , 8000 Aarhus C 41 14 13 37

I en kælder på Ankersgade ligger en lille burgerbar. Navnet er Bytes – Burgers n’ Fries. Den er let at overse, da den ligger sammen med et fitnesscenter og et gamingcenter, hvor gamere sidder i forskellige afdelinger og spiller spil. Men burgerbaren laver fin mad og er populær blandt gamerne samt som takeaway.

Brunchguide til Aarhus:

Maden

Udvalget er enkelt og overskueligt. Burgere er omdrejningspunktet, men der er også fransk hotdog, toast samt sides. 

 

De håndholdte burgere er meget små. Måske er det derfor, menuerne er med to burgere. De er lette at spise og smager fint. Bøffen er gennemstegt – det er svært andet, når den er så lille, men der er smag i. Varianterne er hamburger, cheeseburger, bacon cheese burger samt chicken burger. 

 

Menuer og sides

Alle menuer består af to af de ovenstående burgere med fritter og en form for drikke. Af sides finder du fritter, chili cheese tops eller chicken nuggets. 

 

Drikkevarer

I store køleskabe er drikkevarerne opbevaret. Her er diverse sodavand som Faxe Kondi, flere udgaver af Pepsi og Fanta samt Coca Cola. Der er også brikjuice, saft, Cocio samt vand. 

 

Atmosfæren

Anderledes må det siges at være. Det minder mest af alt om en kiosk. Der er alverdens snacks som slik, chips og sodavand. Bag disken står imødekommende betjening, der har fint overblik, og med Wolt ventende på mad til udbringning er der noget at se til. Der er også bænke, stole og borde, hvor du kan slå dig ned og spise maden. Men hyggeligt er det ikke. De, der spiser på stedet, er gamerne, der tager burgerne med ind til spillet. Det er optimalt, da burgerne er lette at spise, mens man spiller. Andre gæster tager dog maden med som takeaway eller bestiller levering.  

 

Prisniveau

Du kan få en burger for 25 kr.. Det er billigt. Men det skal siges, at den ikke mætter meget. Du skal minimum have to burgere for at stille sulten og nok også en sidedish. Menuerne med netop dette koster mellem 75 og 100 kr..

Senest opdateret: 30/09/2022 10:09