Café Dalle Valle

M. P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C 86 20 20 60

Café Dalle Valle så dagens lys i København i 2007. Siden er der kommet 14 caféer til rundt i Danmark. Den ene ligger i Bruuns Galleri i Aarhus. De har fokus på god service og mad til fornuftige priser. Her er plads til alle og særligt børnefamilier ses på Dalle Valle. 

 

Maden

De fleste kan finde noget mad, de kan lide hos Dalle Valle. Det er uanset om du er sulten efter brunch, salat, sandwich, burger, pasta, bøf eller kaffe og kage. Det er ikke en udsøgt menu, men mere en ordinær, som ikke udfordrer smagssanserne for meget. 

Sandwich i Aarhus finder du i oversigten her:

 

Buffeten er populær

Brunch- og frokostbuffeten består af alt, der hører hjemme på et brunch- og frokostbord. I aftenbuffet finder du minimum 25 varme retter og et hav af kolde anretninger. Du må selvfølgelig tage så mange gange, du vil.

 

A la carte

Af større retter er der grillet oksefilet, oksemørbrad og laks. Udvalget af burgere er fx en classic, deres signaturburger og en spicy cheese burger. Der er også klassiske pastaretter som bolognese, carbonara og lasagne. Skal det være lettere retter, er der nachos, wrap, salater eller suppe. 

 

De grønne retter

Hos Dalle Valle har de tænkt på veganere og vegetarerne, og der er flere muligheder som ​​Green burger eller vegan wrap med falafel, avocado, hummus, blandet grønt og ferskenrelish.

 

Drikkevarer

Også her er udvalget stort. Der er vin, øl, drinks, cocktails samt de klassiske sodavand og smoothies. Varme drikke som diverse kaffe er også en mulighed. 

 

Stemningen

Café Dalle Valle er moderne indrettet, og der er en god stemning. Caféen er stor og med caféborde. Der er grønne planter i den lyse café. Betjeningen er smilende og venlige. 

 

Prisniveau

Kvalitet og pris hænger her sammen. Vælger du brunch- og frokostbuffeten koster det 79 kr., aftenbuffeten har en pris på 119 kr.. Salaterne starter ved 109 kr., og burgerne går fra 119 kr.. Dalle Valle kører ofte med forskellige tilbud, som at børn spiser gratis i sommerperioden eller halv pris, hvis du anvender appen. Fra lørdag til tirsdag i tidsrummet 16 til 22 er der ½ pris på a la carte menuen inkl. desserter. Det gælder ikke buffeten.

Senest opdateret: 16/11/2022 03:11