Globen Flakket

Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C 87 31 03 33

For enden af Åboulevarden, ved den populære å i Aarhus, ligger Café Globen Flakket. Her kan du kigge forbi til brunch, frokost eller sætte dig godt tilrette i stolen og nyde en god middag. Når natten falder på, skrues der op for musikken, lyset dæmpes, og baren fylder glassene med store fadøl og cocktails. Skinner solen, er der kamp om de mange pladser udenfor ud til åen. 

 

Maden

Dagen starter med morgenmad og brunch. Derefter tager frokostkortet over. Her er tapasbræt, Globens madder, salater, pasta og burgere. Om aftenen er der også burgere, salat og pasta. Men her finder du også ribeye, oksemørbrad og sæsonens fisk.

 

All inclusive

Torsdag til lørdag kan du læne dig tilbage og nyde en all inclusive aften. Menuen opdateres løbende og er afhængig af sæsonen. Velkomstbobler, fire retter kreeret af sæsonens råvarer, hvortil der serveres vine, fadøl, sodavand  og kaffe ad libitum under maden.

All inclusive brunchbuffeten lørdag og søndag er populær. Den finder sted i de lyse lokaler på 1. sal.

 

Cafestemning

Globen Flakket er en stemningsfuld café og restaurant i tre niveauer, hvor baren er omdrejningspunktet. Du sidder ved de klassiske caféborde og stole, og man kommer hinanden ved. Det er uformelt, med levende lys på bordene og grønne planter i lokalet. Her er plads til alle. Gennem de store vinduer ud til åen kan du følge med i livet ved åen og i Skolegade, og om sommeren er der et leben uden lige ved bordene udenfor. 

 

Med lokaler i flere niveauer og lukkede selskabs- og mødelokaler er Globen Flakket også stedet, hvor du kan holde arrangementer eller møder. 

 

Prisniveau

Cafémad ved åen ligger ikke i den billige ende af skalaen. Her betaler man for stemningen og for at blive set. Det gør nu ikke oplevelsen hos Globen Flakket mindre værd.

Senest opdateret: 30/01/2023 02:01