Café Johan r & Maestro

Thomas Jensens Allé , 8000 Aarhus C 89 40 90 00

Café Johan r er caféen, og Maestro er brasserie og cocktailbar i Musikhuset i Aarhus. Hver dag serveres kolde og lune caferetter, kaffe, drikke og hjemmelavede kager. Caféen er stor, men alligevel stemningsfuldt og med mange mennesker, når der er forestillinger. 

 

Maden

Menukortet byder på surdejsboller med smør og økologisk vesterhavsost, sandwich på surdejsbrød med fx. grillet kylling, sprød bacon, persille/basilikum pesto, grillet piment, rucola og syltede løg, eller en Johan r frokostplanke og Musik frokostplanke. Hvad planken består af skifter hver måned med årstidens lokale råvare.  

 

I forbindelse med forestillinger er der længere åben og brasseriet serverer Musikmenu Petit & Grand fra kl. 17.00. Der er en lille og en stor udgave af menuen. Begge er portionsanrettet. Den lille er med smagebræt med kolde anretninger, en lun hovedret og hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør. Den store menu er tilføjet dessert, to glas vin samt kaffe og snacks to-go, som kan tages med ind i salen. Hvad menuen består af varierer fra dag til dag afhængig af sæsonen. Barer har åbent en time efter forestillingen. Der er også en 3-retters Brasseriemenu på Maestro.

 

Vin/drikke

Her er noget for enhver smag. Du kan snuppe en kop kaffe, softdrink, udse dig en af øllene på flaske eller fad eller læne dig tilbage med en flaske vin eller en drink.

 

Stemningen

Her hersker en uformel stemning. Musikhusets gæster fylder ofte caféen op, men der kommer også mange fra gaden, der lige trænger til en bid mad eller lidt at drikke. Der er god plads og mange siddepladser ved almindelige borde eller i sofaer. Udenfor ved spejlvandsbassinet er opstillet borde og stole, hvor man også kan tage plads og nyde solens stråler, se på livet omkring Musikhuset og Regnbuen over AROS. Du bestiller og betaler ved disken, hvor det venlige personale tager godt imod dig med et smil.

 

Senest opdateret: 24/06/2022 11:06