Café Norr i Bruuns Galleri

M.P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C 87 44 00 00

På 1. etage i Bruuns Galleri ligger Café Norr. Her er mad til store og små, og betjeningen gør, hvad de kan, for at du får, hvad du ønsker og dermed en god oplevelse. Café Norr er den nyeste i kæden, der rummer flere caféer i og omkring Aarhus. Der er hyggeligt og en god mulighed, hvis du trænger til en pause mellem indkøbene til den lille eller store sult. 

 

Maden

Kokkene laver det meste af maden fra bunden, og i stenovnen bages brød og burgerboller. Menukortet er stort. Salater, lette retter, burger, sandwich, varme retter, gourmetpizza og desserter er der at vælge mellem.

Se oversigten over fastfood-restauranter her:

Der er også tænkt på børnene, der har særlige menuer med pizza, burger, pasta med kødsauce eller nuggets. 

 

Pizzaer

Der er fire forskellige samt en børnepizza. Vælg mellem serranoskinke, røget laks eller to varianter med oksefilet. Du kan også selv mixe din pizza. Her anbefaler de fire ingredienser, men der kan selvfølgelig tilkøbes flere. 

 

Salater i fire variationer

De serveres alle med friskbagt brød og dip. Hovedingredienserne er enten kylling, bagt laks, parmaskinke eller en pastasalat med kylling og bacon. 

 

Lette eller varme retter

Brunch, stjerneskud, nachos eller omelet er nogle af de lette retter. De varme retter består af flere pastaretter, hjemmelavet hakkebøf eller grillet kyllingespyd. Derudover er der luksusburgere og clubsandwich. 

 

Atmosfæren

Caféen er pæn og holdt i enkel stil. Du kan tage plads i en af sofaerne eller ved de almindelige stole. Der er lys på bordene, der er uden duge. Her hersker en meget afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle. Betjeningen er smilende og venlige. 

 

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09