Café Norr i Storcenter Nord

Finlandsgade 17, 8200 Aarhus N 86 10 85 33

Café Norr holder til i Storcenter Nord på Finlandsgade. Her er noget for hele familien, der trænger til et afbræk før, under eller efter shoppingen. Visionen er at servere mad, som folkene bag caféen selv har lyst til at spise, og der skal være plads til alle. Her er hyggelige omgivelser og god service. 

 

Maden

Der er meget forskelligt at vælge mellem på menukortet. Maden laves af friske råvarer, kokkene laver al mad fra bunden og bager deres brød og burgerboller i vores stenovn.

 

Salater

Der er fire forskellige salater, der hver især skiller sig ud. Hovedingrediensen er enten kylling, parmaskinke, bagt laks eller en pastasalat med kylling/bacon. Derudover diverse grønt som bagte artiskokker, soltørrede tomater og kålsalat, men også sojamandler, rygeostcreme eller pesto. Alle salater serveres med friskbagt brød og dip.

 

Varme retter

Burger og clubsandwich samt lette retter som nachos, omelet og suppe er også at finde i menukortet. Af varme retter serveres bl.a. pasta, svinemørbrad, chili con carne, kyllingespyd med tzatziki eller hjemmelavet hakkebøf med bløde løg. 

 

Pizza

Du kan kombinere din egen pizza eller vælge en af de to specialpizzaer, som Café Norr har på menukortet. Det er pizza med serranoskinke, cherrytomat, mozarella og parmesan, champignon og rucola eller pizza med røget laks, mozzarella, cherrytomater, rucola og pesto. Mixer du selv din pizza, vælger du lige netop de ingredienser, du ønsker og krydser dem af på pizzasedlen. 

 

Børnemenu

Særlige menuer til børn er pasta med kødsauce, børneburger og børnepizza.

 

Vin/drikke

Der er et lille udvalg af vine, der enten købes på glas, ½ eller 1/1 flaske. Fadøl, sodavand, kildevand samt økologisk juice er også en mulighed.  

 

Stemningen

Café Norr ligger i et storcenter, og gennem de store vinduer kan du følge med i, hvad der sker i centeret. Der er mange pladser i caféen. Køkkenet er åbent, og betjeningen venlig. 

 

Senest opdateret: 17/05/2022 11:05