Cafe Skjul

Brobjerg Parkvej 2, 8250 Egå 87 36 00 50

Hos Cafe Skjul, der er beliggende ovenpå Føtex i Egå, lægger de vægt på god kvalitet og service og deres mål er at kunderne skal forlade caféen med et smil. Her er noget for enhver smag når vi taler fastfood. Det er mest takeaway kunderne kommer efter, men der er ganske hyggeligt og fine siddepladser hos Cafe Skjul. Har du brug for mad til et større arrangement som fx. fødselsdag, står Cafe Skjul klar til at hjælpe. 

 

Maden

Menukortet er stort. Der er meget at vælge mellem. Pizza, mexicansk pizza, vegetar og indbagt pizza, pizza sandwich, burger, ruller, grillretter, salater, sides, snacks samt tilbehør og dyppelse. Maden er frisklavet.

 

Der er 24 af de almindelige pizzaer at vælge mellem. Derudover tre mexicanske pizzaer, to indbagte pizzaer og en vegetarpizza. Alle burgerne kommer med lollo bionda salat, løg, tomat, pickles og rucola. Her er der fem varianter. Fire af dem med oksekød og en med kylling. 

 

 

Grillretter

Udvalget her er bredt og består bl.a. af grill kebab, fish and chips, ½ grillkylling, kebabmix og pølsemix. Der er også tre ruller og fire salater at vælge mellem. 

 

Drikkevarer

Tørsten kan stilles med sodavand som Coca Cola, Pepsi Max, Fanta og Faxe Kondi. Elers er der Red Bull, Booster, Power King og vand.

 

Atmosfæren hos Cafe Skjul

Det er indbydende at komme ind til Cafe Skjul. Disken, borde og gulvet er i træ, hvilket skaber et godt lys i caféen. Der er 12 siddepladser i alt. Betjeningen er venlig. De tager imod din bestilling med et smil og er hjælpsomme.

 

Prisniveau

Det er moderate priser, de har hos Cafe Skjul. En almindelig pizza koster 75 kr.. Det er uanset, om du vælger Margherita, de indbagte pizzaer, mexicanske pizzaer eller den med mest fyld som Skjul Special med pizzasauce, ost, oksemørbrad, oksefilet, oksekød, kebab, bacon, kylling, løg og oregano. Burgere koster også 79 kr., mens salaterne står til 55 kr., og rullerne går fra 49 kr..

Pizzaguide: Find en god pizza i Århus her: 

 

Der er ofte flere rabatter at finde inde på deres bestillingsside. Det kan være bestilling online eller frokostrabatter. 

 

LÆS OGSÅ:

Hasle Kebab House

Senest opdateret: 20/02/2023 11:02