Caffé Pascucci – Bruuns Galleri

M.P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C 70 25 00 10

Caffé Pascucci er en lille café, kaffebar og butik beliggende i den ene ende af Bruuns Galleri – nærmere betegnet ved siden af Kvickly. Her er produkterne baseret på fairtrade og økologiske certificeringer. De kombinerer den italienske kaffetradition med den internationale trend. Menuen er miljøvenlig og sund bestående af varm og kold kaffe og te, frugtjuice samt mad. Hos Caffé Pascucci kan du tage et pusterum fra shoppingen og tage plads i caféen eller snuppe en kaffe eller juice med på vejen. 

 

Maden

Nu er Caffé Pascucci mere en kaffebar end en café. Derfor er udvalget af mad også begrænset. Skal sulten stilles er der italiensk inspirerede sandwiches og diverse kager og sødt som croissant, cheesecake, donuts, minidonuts, blåbærmuffins, chokolademuffins og meget mere. 

 

Drikkevarer

Kaffe er det altoverskyggende på menuen. Her er den traditionelle italienske kaffe som americano, cappucino, espresso og caffe latte. Pascucci har også sine egne kaffer som Paspuccio med cappuccino toppet med karamelsauce og kakaopulver. Der er også smoothies og juicer lavet på frisk frugt samt iced coffees. 

 

Atmosfæren

Møblerne er i italiensk stil. De er fremstillet af naturmaterialer med fokus på komfort og design. Caféen ligger i et indkøbscenter, og der er ikke skærmet af, så man sidder direkte i centret, hvilket skaber en særlig stemning. Her møder du den utålmodige mand, der drikker kaffe, mens konen shopper, eller familien der skal have stillet tørsten, og den lille sult inden turen går videre. Betjeningen er venlig, og de er hurtige til at servicere kunderne.    

 

Prisniveau

Kaffen er god, og det betaler man for. Priserne er generelt fair her. De traditionelle kaffer koster fra 28 kr. for en stor espresso og op til 44 kr. for en stor cappuccino. Juicer og smoothies af frisk frugt står til 52 kr., mens en stor Frappo shake koster 44 kr.. Fyldte croissanter koster 25 kr., donuts 23 kr. og den populære cheesecake står til 39 kr..

[/read_more]

 

Senest opdateret: 29/09/2022 02:09