Chick Inn – Lukket permanent

Immervad 5, 8000 Aarhus C

Januar 2022

 

På Immervad lige overfor Magasin ligger Chick Inn. Her har de siden 1996 serveret langtidstilberedte kyllinger som er tilberedt i en gasfyret rotisseri. Der er ofte mange mennesker på den livlige gade, og i sommerperioden er der trængsel ved bordene foran den lille café. 

 

Maden

Kyllingekødet serveres i sandwich, BLT, i salater eller for sig selv. Tilberedningen gør, at kyllingekødet bliver saftigt. 

Guide til sushi i Aarhus:

Kyllingerne fås i 1/1, ½ eller ¼. De kan købes uden tilbehør eller som menu med fritter eller salat. BLT er også en mulighed. Her er kyllingen indeni toastbrød med kalvebacon og ost samt salat. 

Der er også pastasalater med kylling og bacon samt tre valgfri salater og valgfri dressing. Derudover er der spinatpandekage med feta eller cheddar og 3 valgfri salater, tærter eller falafel med 3 valgfri salater. 

 

Byg selv

Til sandwich vælger du, hvilket brød du ønsker. Bagel, bolle eller flutes i forskellige variationer er udvalget. Dertil smørelse som pesto, chilimayo eller sandwich dressing og til sidst fyldet med kød, fisk og grønt. De kan laves vegansk. 

 

Drikkevarer

Udvalget er ikke stort. Sodavand som Pepsi, Faxe Kondi og Miranda eller danskvand er nogle af mulighederne. Ellers er der Rynkeby saft eller vand. 

 

Atmosfæren

De fleste kommer efter takeaway, men du kan tage plads hos Chick Inn og spise din mad. Udenfor er bordene eftertragtede i sommerperioden, hvor der er liv og glade dage. Disken stråler af farverige salater, og bagerst roterer kyllingerne på spyd. Det er meget uformelt hos Chick Inn, og betjeningen er smilende og venlige. 

 

Prisniveau

Der er forskel på priserne afhængigt af, om du tager maden med eller spiser den på stedet. Det er billigst at tage maden med, og her er priserne lave. En pastasalat med kylling/bacon koster 55 kr. som tag-med og 75 kr., hvis du spiser det på stedet. ½ grillkylling med fritter koster 89 kr., mens BLT står til 50 kr..

 

Senest opdateret: 09/04/2022 12:04