Chimi

Mejlgade 46B, st 2, 8000 Aarhus C 91 71 50 93

Chimi er en argentinsk restaurant, der ligger godt gemt i en baggård i Mejlgade. Navnet stammer fra ordet ‘Chimichurri’, som er en argentinsk sauce. Det er argentinerne med italienske rødder, Florencia Roldan og Nahuel Bardelli, der står bag. De har stor passion for mad, og deres planer om et år i Danmark ser nu ud til at blive forlænget. Åbningstiderne er begrænset til tirsdag til søndag fra 16.30 til 20.30. 

 

Maden hos Chimi

Det er naturligvis det argentinske madunivers, du finder her. En fast plads på menukortet har de syv forskellige slags empanadas og tre forskellige slags Alfajores, som er en argentinsk dessert. Af empanadas er der noget for enhver smag. Der er dem med kød som okse, kylling samt skinke og ost. Til vegetarerne er der cremet spinat med bechamelsauce og mozzarella, en med en blanding af flere forskellige oste samt en med majs, peberfrugt, løg og mozzarella. Der er også en enkelt til veganerne. Den er med soya, løg og peberfrugt. Desserten er med karamelsauce og chokolade, peanuts og chokolade eller med låg af majsstivelse, karamel og kokos. 

 

Drikkevarer

Sodavand, vand og vin er nogle af drikkevarerne hos Chimi. Der er også kaffe i forskellige varianter samt den argentinske te Mate.

 

Atmosfæren

I højtalerne på den eneste reol i lokalet spreder den spanske musik sig og sammen med lyden af, at der bliver puslet i køkkenet, skabes stemningen. Facaden ud til køkkenet er grå, og illustrationer af den argentinske baggrund samt en spansk guitar findes i restauranten. I den hyggelige gård er opstillet borde, hvor man kan nyde maden i godt vejr. 

 

Prisniveau

Det er priser, hvor alle kan være med. En empanada koster 25 kr.. Hvor mange, du skal have, er jo op til hver enkelt. Desserterne koster 30 kr.. Chimi har tilbud på fire empanadas til 95 kr., og vælger du en Chimi menu med tre empanadas, en salat, dip og sodavand koster det 120 kr.. Kaffe og dessert kan købes til 50 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Husker du FF ? – den gemte restaurant i baggården ved åen

Pizza Boys på Aarhus Ø

Senest opdateret: 20/09/2023 02:09