Cư Cư

M.P Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C 86 12 69 89

Cư Cư er en moderne vietnamesisk restaurant beliggende i Bruuns Galleri på M.P Bruuns Gade. Her kan du tage en pause fra shoppingen og snuppe et hurtigt måltid eller tage plads i restauranten og sammensætte en menu. Inspirationen til maden kommer fra Hanoi i det nordlige Vietnam.

 

Maden

Retterne er traditionelle vietnamesiske som Phở, Gỏi cuốn eller Bún Chả Hà Nộ. Det er familieopskrifter, der er delt gennem generationer, de anvender. Alt tilberedes fra bunden, og i restauranter dufter det af citrongræs, lime og kafirlimeblade. 

I Vietnam er måltidet et socialt samlingspunkt. Derfor er det hos Cư Cư muligt at dele maden ved bordet. Der er også en Wrap `N´ Roll-menu, hvor man ruller sine egne friske forårsruller ved bordet.

 

Store og små retter

Menukortet består af klassikeren i det vietnamesiske køkken Gỏi cuốn, som er friske forårsruller fx med grillet oksekød rullet i betel blade, grønt og mango. Der er også salater med og uden kød, bao som er en dampet bolle med rejer, and eller kylling eller tre crispy´n´crunchy serveringer. Af hovedretter finder du vietnamesisk pandekage, osso bucco eller risnudelsupper. 

 

Vin og drikke

Udvalget er ikke stort, men der er lidt af hvert. Rød-, rose- og hvidvine, øl, cocktails, softdrinks og forskellige slags kaffe.

 

Atmosfæren

Restauranten ligger i et storcenter, men hos Cư Cư finder du hygge og en afslappet stemning. Det asiatiske skinner igennem sammen med den nordiske enkelhed. Bordene er runde og oplagt til delemad og samtale ved bordet. Betjeningen er smilende og gør, hvad de kan for at give gæsterne en god oplevelse.

 

Senest opdateret: 03/03/2022 08:03