Den Hvide Orkide

Sønder Allé 20, 8000 Aarhus C +45 86 17 17 01

Restauranten Den Hvide Orkide er beliggende i Sønder Allé blot et stenkast fra Strøget. Her kan du efter shoppeturen eller sammen med familie og venner tage plads i den lille restaurant, hvor de byder på mere eller mindre autentiske thailandske retter. Det er også muligt at få maden leveret til døren eller selv afhente retterne. 

 

Maden hos Den Hvide Orkide

Menukortet hos Den Hvide Orkide er ikke voldsomt stort, men der er fin variation i de thailandske retter. Der er syv forretter og et pænt udvalg af hovedretter. Forretterne består af supper som Tom Yum og kokosmælksuppe med kylling, indbagte rejer, indbagt krabbe, hjemmelavede thai forårsruller eller sate kai.  

 

Hovedretter er der 19 af. De fleste er velkendte retter med kød, grøntsager, stegte ris eller risnudler samt en sauce som sojasauce, østerssauce eller sur-sød sauce, ligesom der er karry i grøn, rød, Massaman eller Panaeng. De to forretssupper kan også laves i en større udgave som hovedret.  

 

Drikkevarer

Udvalget af drikkevarer er ikke stort. Der er tre thailandske øl; Chang, Leo og Singha. De passer alle fint til den thailandske mad. Derudover er der sodavand som Fanta, Faxe Kondi og Coca Cola. Vi har de også, dog kun i et meget begrænset udvalg. 

 

Atmosfæren

Der er plads til 30 spisende gæster. Man sidder tæt i restauranten og kommer hinanden ved. Hos Den Hvide Orkide har de gjort noget for hyggen. Der er lyse træpaneler med ophængte billeder samt grønne planter, der pryder rundt i restauranten. Naturligvis finder du også orkideer i restauranten. Lyset er behageligt, og bordene er uden dug, men med fyrfadslys. Gårdhaven er pænt stor og hyggelig med masser af grønne planter. Betjeningen er nede på jorden, venlige og tager sig tid til gæsterne.  

 

Prisniveau

Hos Den Hvide Orkide er priserne moderate. Du kan blive mæt for 89 kr., hvilket er prisen for de fleste hovedretter. Et par hovedretter skiller sig prismæssigt ud. Fx. Pat Ped, der er stegt and med champignon og grøntsager i sur-sød sauce, der står til 99 kr.. Forretterne ligger i prislejet 52 til 55 kr..

Her finder du value for money i Aarhus:

 

Senest opdateret: 05/10/2023 08:10