East Asian Kitchen

Nordre Strandvej 26, 8240 Risskov +45 31 32 32 41

East Asian Kitchen ligger på Nordre Strandvej i Risskov i samme lokale som Pips. Her laver de asiatisk mad, som kan spises i restauranten, blive leveret til din dør eller tages med hjem som takeaway. Frem til slutningen af marts er åbningstiderne onsdag til søndag fra 17 til 21, derefter udvides de. I restauranten kan der kun betales kontant eller med MobilePay. Bestiller du online, kan du benytte kort. 

 

Maden

Det er asiatisk mad, der er omdrejningspunktet. Menukortet er delt ind i snacks, forretter, hovedretter og set-menuer, og der er noget at vælge mellem. Af snacks er der papadam, prawn crackers samt edamame med sesamfrø, chili, salt og lime.

 

Forretter

Det er velkendte retter som 3 sprøde forårsruller med svinekød, serveret med sød chili dip. De kan også fås som vegetar. Derudover er der dumpling. 6 stk. med kylling og grøntsager serveret med soja dip. Ellers er der tom yum suppe med citrongræs, mikset svampe, chili, tomat og koriander.

 

Mange hovedretter

Hovedretterne kommer enten med ris eller nudler. Alle retterne er lavet med kylling, men proteinet i retterne kan skiftes ud med rejer, kalvestrimler eller tofu til en merpris. 

 

Set menu

I set menuerne vælger du en af følgende tre hovedretter: M1 er Paneng med ris, kylling i kokosmælk med gulerod, peberfrugt, jordnød og kaffir lime. M9 er Prik pao med ris kylling i wok med løg, peberfrugt, broccoli, sugar snaps, chili og basilikum, eller M11 som er Pad thai med kylling i wok med ris nudel, løg, æg, bønnespirer, springløg, jordnød og lime. Derudover er der enten to forårsruller, tre dumplings eller 2 stk. grillet kylling teriyaki.

 

Atmosfæren

East Asian Kitchen ser ikke ud af meget udefra. Den hænger sammen med Pips Gourmet pizza. Henter du takeaway er der parkering ude foran døren. 

 

Prisniveau

Hos East Asian Kitchen er priserne moderate. Forretterne koster mellem 60 og 75 kr.. Hovedretterne har en enhedspris på 110 kr.. Vælger du en af set menuerne, er der lidt at spare. Her får du to serveringen og prisen er fra 135 til 145 kr..

 

Senest opdateret: 18/03/2023 03:03