Eva´s Grill House

Nørregade 10, 8000 Aarhus C 50 32 24 25

Eva´s Grill House er en lille takeaway beliggende i Nørregade. Tidligere var Eva´s Grill House at finde på Tørv på Aarhus Ø sammen med øvrige små madboder og foodtruks. Nu er de flyttet indenfor. Der er åbent mandag til søndag i tidsrummet 10.30 til 22. Grillen, som den kaldes af de lokale har fået rigtig godt fat i kunderne.

 

Maden

Menukortet er ikke af de helt store og er let at overskue. Det er velkendte grillretter. Hovedretter er overskriften på maden hos Eva´s Grill House. Her er platter med 2 gange valgfrie spyd, kebab eller kylling. Af tilbehør dertil er salat, rødkål, tomat, tzatziki og ris, og det serveres med valgfri sodavand. Ellers er der ​​kebabmix, som er pommes frites med en salat og toppet med kebab. Dertil chili og mayo. Ellers er der også burgere. Der er altid mindst fire forskellige at vælge i mellem.

 

Dürum menu

Der er to menuer med ruller, som Eva´s Grill House kalder dürum. Valget består af enten kylling eller kebab, og så er der salat, tomat, rødkål, løg, majs, chili og hvidløg i. Det er menuer med pomfritter, valgfri sodavand samt en valgfri dyppelse som er ketchup, mayo eller pomfrit sauce.

 

Drikkevarer

Eftersom de fleste tager maden med sig hjem, er det ikke drikkevarer, der er mest af hos Eva´s Grill House. Der er dog et par sodavand at slukke tørsten med. Udvalget består af Pepsi, Pepsi Max og Faxe Kondi. 

 

Atmosfæren

Hos Eva´s Grill House er der ikke meget plads. Så snart man træder ind af døren, er man ved disken og kan bestille sin mad. De fleste kommer efter takeaway, men vil du gerne nyde maden hos Eva´s Grill House, så er der et par borde og stole, der gør det muligt. Her kan du sidde ved vinduet ud mod Nørregade. Betjeningen er venlig.

 

Prisniveau

Der er billige til moderate priser de holder sig hos Eva´s Grill House. Billigst er rullerne til 49 kr.. Derefter kommer kebabmix til 90 kr.. Den er ikke en menu og dermed uden sodavand. De to dürum menuer koster 89 kr. stk, mens platterne sammen med en sodavand koster 125 kr. stk.. De fire burgere koster 45 kr. pr. styk. 

Senest opdateret: 07/02/2023 01:02