Fratelli Pizzeria i Vestergade

Vestergade 39, 8000 Aarhus C 32 18 44 04

Fratelli Pizzeria i Vestergade har åbent fra morgen til aften. Her serverer de italienske retter som pasta, pizza, brunch og italienske desserter. Hos Fratelli Pizzeria er der noget for enhver smag, og du sidder i hyggelige omgivelser ud til Vestergade. Fratelli Pizzeria er i flere år kåret for, at lave den bedste pizza i Aarhus. Senest i 2020.

 

Maden

Der er meget at vælge mellem. De tilbyder et udvalg af pizzaer med toppings, du ikke ser alle steder, og så er de opmærksomme på særlige kostpræferencer som glutenfri, laktosefri eller en plantebaseret ost for veganerne.

 

Fra morgenstunden og til eftermiddagen er der morgenmad og brunch. Her er udvalget fire forskellige omeletter, spejlæg, røræg, en lille tallerken med 1 blødkogt æg, salami, friskbagt brød, smør, rucola, mozzarella, oliven eller brunchtallerkenen med 1 blødkogt æg, 3 italiensk salami, 2 oste, skyr med hjemmelavet granola, frugt, friskbagt brød rucola, mozzarella og oliven. Er det pizza, du har lyst til, er der 13 at vælge mellem til frokost. 

 

Aftenkortet

Om aftenen er der så mange pizzaer at vælge mellem, det næsten er uoverskueligt. Men Fratelli Pizzeria har hjulpet lidt på vej med overskrifter som pizza med ost, skinke, salami, okse, hav, vegetariana og calzone. Til dessert er der en pizza med nutella, og hvis det ikke skal være pizza, så er der tiramisu, panna cotta eller vaniljeis at slutte af med. 

 

Pasta for alle pengene

Er du mere til pasta, er der 15 forskellige. De serverer klassiske pastaretter som lasagne og carbonara, men også nogle, som ikke ses på mange restauranter i Aarhus, såsom Spaghetti con gamberi e salmone eller Pappardelle Salsiccia Porcini med hvidløg, salsiccia, Karl Johan svampe, timian, flødesauce. Skal der noget ekstra til, kan du starte med en forret som antipasto misti eller Vitello tonnato. 

 

Drikkevarer

Flere italienske øl har fundet vej til køleskabet. Her er fx. Moretti og Peroni. Der er også San Pellegrino, sodavand, økologisk saft eller rød- og hvidvin. 

Læs vores madanmeldelse af Fratelli her:

Stemningen

Det er hyggeligt i restauranten, der har stengulv og mustensvægge i kombination med vinduerne ud mod Vestergade. Der er god plads, og møblerne er komfortable. Betjeningen er rolig og smilende. 

 

Prisniveau

En frokostpizza koster 50 kr., og om aftenen er prisen 70 kr. for den billigste pizza og op til 95 kr.. En pizza skiller sig prismæssigt ud. Det er Filetto di manzo ai porcini til 130 kr.. Pastaretterne koster mellem 70 og 110 kr..

Senest opdateret: 02/10/2022 08:10