Freddies To-Go

Søren Frichs Vej 52, 8230 Åbyhøj 61 50 57 57

På Søren Frichs Vej i Åbyhøj ligger en food truck, som på flere områder skiller sig ud. Freddies To-Go er navnet, og den har fast placering skråt overfor Netto og Ild.Pizza. 

 

De er ikke som de andre og har en mission med det, de laver – udover at tjene lidt penge, selvfølgelig. De vil og laver nogle burgere, som i den grad er værd at køre langt efter. Det er lykkes. Ud over burgerne er gode, så får man også en god og professionel betjening, som sætter en ære i at gøre kunderne tilfredse. Der er ofte ret mange mennesker omkring food trucken, hvilket er et godt tegn.

 

Maden

Det handler udelukkende om burgere – og måske lidt fritter til dem, hvis vi taler om menuen. Der er fire forskellige burgere at vælge mellem. That’s it. Der er to med hakket oksekød. Bøfferne er store og vejer 200 gram. Dermed er de noget tykkere og er lettere at lave rosa og saftige. Og det er lige præcis det, som skiller Freddies To-Go ud fra rigtig mange af kollegerne. De kan stege deres bøffer præcis.

 

Menukortet er ikke stort, men til gengæld ret præcist. Navnene er måske lidt anderledes. Deres hamburger kalder de MC Hammerburg, cheeseburgeren hedder cheesy cheese. Alle fire burgere er med bløde burgerboller fra en lokal bager, Freddies mayo, tomat, løg, pickles og salat plus ost i cheeseburgeren. 

 

Alle burgerne fås som dobbelte, hvis man er grovsulten. Her får man eksempelvis to bøffer á 200 gram. Måske lidt voldsomt. Dog anbefaler vi, at man vælger to enkelte burgere i stedet for, da de er nemmere at spise.

 

Prisniveau

Lavt, er det korte svar. Prisen for en menu med fritter og sodavand/vand er 95 kr.. Der skal tages højde for, at burgere er på 200 gram og er mere mættende end mange af konkurrenternes, som laver bøffer på 130 eller 140 gram. Det er den ene ting, men da bøffen er noget tykkere, end vi ofte ser den i de håndholdte burgere, så bliver den mere saftig og rosa, hvilket de skal have ubetinget ros for. Burgeren uden menu koster 65 kr..

 

Drikkevarer

Det er de typiske sodavand såsom Coca Cola, Fanta, Sprite, men der er også æblejuice, appelsinjuice og multifrugtjuice. Priserne er 20 kr. for en 33 cl. 

 

Let at komme til, plus en masse parkeringspladser

Søren Frichs Vej er en lang vej. Freddies To-Go ligger midt på vejen, og der er masser af gratis parkeringspladser. Der er ingen siddepladser hos Freddies To-Go, men man kan selvfølgelig stå op og spise sin mad ved food trucken. 

 

Guide: Se udvalget af pitaer i Aarhus her:

Senest opdateret: 28/05/2022 10:05