Gorm’s

Jægergårdsgade 6, 8000 Aarhus C +45 60 40 12 09

I den livlige Jægergårdsgade på Frederiksbjerg er Gorm’s beliggende. Gorm Wisweh er manden bag kæden af succesfulde pizzarestauranter, der serverer gourmetpizzaer, antipasti, hjemmelavede lemonader og vin til gæsterne.

 

Maden

Gorm’s er nytænkende, råvarerne er fra øverste hylde, og maden er spændende. Inspirationen til Gorm’s pizze er hentet i den romerske pizzabund, som er kendetegnet ved en tynd og sprød kant. Fyldet er dansk inspireret og tager afsæt i smagskombinationer frem for traditioner. Menukortet er stort og indeholder ikke blot de velkendte pizzaer, men også antipasti og forskellige hovedretter. 

 

Smilets By-pizza

Der er kræset om pizzaerne. Miss Wishbone er med parmaskinke modnet i 18 måneder. Hottie140 er en spicy pizza med langtidsbraiseret oksekød fra fritgående kødkvæg fra Grambogård, og til vegetaren kan anbefales Denny Special, der er en ægte Gorm’s signatur skabt af Michelin-kokken Denny Vangsted i Magstræde i 2008. Bunden laves på den oprindelige surdej fra 2008, hvor den første Gorm’s åbnede i Magstræde i København. Og så har Gorm  dedikeret en særlig pizza til Aarhus – en Smilets By-pizza med toppings af lufttørret skinke, artiskokker og brunet smør.

 

Antipasti 

Her kan du gå ombord i det klassiske bræt med udvalg af italienske oste og charcuteri, den hjemmelavet ravioli eller Risotto-kugler med confiteret and og persillemayo.

 

Gå all in

Er det den store middag, du er ude efter, byder Gorm’s både på Den store menu med syv retter og fem serveringer. Den lille menu der er en treretters menu eller Den klassiske Gorm`s oplevelse, der består af en menu med småretter og valgfrie pizzaer serveret “family-style” til deling ved bordet. Menuen bestilles til alle ved bordet og kan også fås vegetarisk. 

 

Vin/drikke

Hos Gorm’s er vinen særligt udvalgt, og deres vinpusher Distinto har fulgt dem siden åbningen i Magstræde i 2008. På ølsiden sætter Mikkeller sit præg, mens Gorm’s selv står for hjemmelavede lemonader eller får hjælp af Ebeltofts Gårdbryggeri med deres håndbryggede brus. Sjusser, Aperol Spritz og gin/tonic kan de også klare hos Gorm’s.

 

Stemningen

Det er farverigt og trendy i de store og flotte lokaler. Bordene er uden dug, med fyrfadslys og bestikket står klar i en krukke. Det er uformelt og nede på jorden. Personalet er smilende og imødekommende. 

 

Senest opdateret: 07/11/2022 11:11