Græm Grill

November 2021

Græm Grill er lukket permanent

 

På Frederiksbjerg Torv ligger en pølsebod. Den hører ind under Børnenes Kontor, som driver de fleste pølseboder i Aarhus på godt og ondt. De fleste skal bruge færdiglavede industriprodukter. Sådan er det, og det er ikke kvalitet og hjemmelavede mad, som har været i højsædet. Men der er nye toner på Frederiksbjerg Torv, hvor Græm Grill har forpagtet den gamle grillbar. Det er nemlig folkene bag Rasses Skovpølser i Skanderborg, som driver Græm Grill i dag. Og de kan noget med grillmad og smag, hvilket nok hænger sammen med den mad, som er hjemmelavet.

 

Maden hos Græm Grill

Der er rigtig gode toner hos Græm Grill. Brødet til hotdogs og burgere er ikke de typisk langtidsholdbare hvide brød fra de store brødgiganter. Et godt bud er, de bliver bagt i samarbejde med en lokal bager.

 

Der er smash-burgere hos Græm Grill, altså gennemstegte bøffer, som er presset flade. Ellers kan Græm Grill også tilbyde en helt igennem anstændig ribbenssandwich af den slags med sprøde svær og begrænset fedtkant. Udover det er der også en vegetarburger på menutavlen. 

 

Danmarks bedste bøfsandwich

Ja, den er god nok. Rasses Skovpølse i skoven i Skanderborg vandt i 2017 og igen i 2019 prisen som Danmarks Bedste Bøfsandwich.

 

Men det er desværre ikke den udgave, som vandt, de laver på Frederiksbjerg Torv. Sovsen er den samme, og klart i sin helt egen liga. Græm Grill kommer ikke de legendariske bløde løg på – og desværre kun ganske få af de ristede. Det er helt og aldeles uforståeligt, men når det er sagt, så smager deres bøfsandwich forrygende godt. 

Se de åbne spisesteder i Aarhus her:

Stemningen

Det er jo en gammel pølsebod, der ikke er gjort så meget ved. Dog er den shinet lidt op indenfor, og der er kommet nyt køkkenudstyr. Man skal stå op og spise indenfor eller sidde ude på torvet, hvor der er borde og stole foruden de faste bænke.  

Barguide til barer i Aarhus:

Der er ofte travlt hos Græm Grill til frokost og aften. Personalet er ikke helt oppe i gear, endnu, så man skal forvente en del ventetid på sin mad. Men det fortæller blot, at grillen er populær. 

 

Prisniveau

Det er lavt. Det er rigtig gode priser på maden – især på den del af maden, som er hjemmelavet. En ristet hotdog koster 30 kr., mens en burger løber op i 75 kr.. En bøfsandwich koster også 75 kr., og som menu løber den op i 105 kr..

Tjek den store pitaguide til Aarhus her:

Caféer i Aarhus:

Senest opdateret: 30/09/2022 10:09