Haralds

Harald Jensens Plads 10 , 8000 Aarhus C 60 89 70 09

Børnenes Kontors Pølsevogn på Harald Jensens Plads har ligget der i mange år og med skiftende ejere. I dag hedder pølsevognen Haralds og ejeren Tina. Hun har erfaring som købmand og fra flere køkkener. Placeringen er perfekt, hvis ventetiden på bussen skal slås ihjel, eller man skal have lidt mad med på farten. Der står altid kaffe på kanden, som du kan nyde, mens maden bliver lavet. 

 

Maden

Menukortet har overskrifter som pølser, hotdogs, burgere, bøfsandwich, fritter og mix. Der er hjemmelavet tilbehør som agurkesalat og råsyltet rødkål. Af pølser er der de røde, de ristede, pølser i svøb, frankfurter og medister. Det er de klassiske lyse pølsebrød, der varmes til hotdogs. Fyldet er, som vi kender det.

 

Burgere og bøfsandwich

Oksen er altid på menuen. Den er med friskhakket oksekød og frisksnittet grønt. Ofte er der arbejdet med andre udgaver af burgere, så der er en med kylling eller en til veganeren. Af bøfsandwich er der to udgaver. En de kalder Københavner, som er uden sovs, og en anden der hedder Jyde, som er med sovs.

 

Pølsemix

Den skiller sig ud fra den velkendte. Hos Haralds er den med bearnaisecreme, løg og rødbeder og så selvfølgelig pølser og fritter. Du kan også købe en omgang fritter i en lille eller stor udgave.

 

Drikkevarer

Til en hotdog hører sig en Cocio. De er selvfølgelig i køleskabet sammen med diverse sodavand som Coca Cola og Faxe Kondi samt vand. Kaffe er også en mulighed. 

 

Atmosfæren

Pølsevogne ligner hinanden. Haralds ligger ved det travle kryds på Harald Jensens Plads. Her er rent og pænt og med nye billeder af maden. I vindueskarmen ligger aviser og står levende lys. Et par stole er der, hvis ventetiden bliver lang, eller maden skal spise i pølsevognen.

 

Prisniveau

Mad i pølsevogne minder om hinanden. Det samme gør priserne. Hos Haralds er portionerne pænt store og prisniveauet i den lave ende.

 

LÆS OGSÅ:

Tjek vores pastaguide her:

Tatarguiden til Aarhus

SushiArt i Viby

 

Senest opdateret: 05/03/2023 09:03