Highway 51 diner

M.P. Bruuns Gade 42, 8000 Aarhus C

Februar 2022

Billede - Spisesteder er lukket permanent

 

I M.P. Bruuns Gade findes en amerikansk diner. Navnet er Highway 51 diner. Maden er inspireret af den solide amerikanske sydstatskultur og består af store burgere, fritter og shakes, ligesom Elvis Presley ville have ønsket det. Det er Henrik Knudsen, manden, der har opført en kopi af Elvis Presleys berømte hus, Graceland, i Randers, der står bag dineren og har to andre Highway 51-diners i Jylland. 

 

Maden 

Udvalget af burgere er stort og varieret. Der er forskellige slags kød som bøf, langtidsstegt pulled pork, ribs, beef brisket, krydret oksekød, ligesom der er en vegetarbøf. 

En favorit er Original Memphis Bacon Cheese burger med 200 gram bøf med sprødt bacon, cheddar, mayo, salat, tomater og syltede agurk. Vil du prøve lidt af hvert, skal du gå efter The imperials combo sliders med tre forskellige mini-burgers med bøf, pulled pork og sprødt kylling. Til vegetaren er der Just a little bit of veggie lavet af kidney bønner, ris, grønne bønner, majs, kartofler og rød peber. Der er også forskellige salater med f.eks. kylling eller grillet steak samt ribs og steaks. Den store finale byder på cheesecake og forskellige is. 

 

Ekstra eller lidt sundere

Der er gratis refill af pommes frites, og du kan altid tilvælge en ekstra bøf, men du kan også gå den sundere vej med fiberbolle eller gluten- eller laktosefri boller. Deres mayo og saucer er også værd at prøve.

 

Amerikanske pandekager til morgen

Hos Highway 51 diner venter den store morgenmad. Gå efter Tupelo Plate med 2 amerikanske pandekager med sirup, røræg med sprødt bacon og pølser, rösti, bagel, frugt og hjemmelavet brownie. Der er også forskellige omeletter eller gå amok i de amerikanske pandekager, og vælg Sweet inspirations stax of pancakes.

 

Drikkevarer

På den amerikanske diner skal du prøve de store milkshakes. Der er flere varianter, og de er velsmagende. Der er også sodavand og amerikanske øl. 

Se guiden over kaffebarer i Aarhus her:

Having a good time

Den ægte dinerstemning rammer dig, så snart du åbner døren til Highway 51. Gulvet er skakternet og møblerne holdt i blå-grønne og hvide farver. Du tager plads i en af båsene med sofaer. Væggene er udsmykket med fotos fra Elvis Presleys tid i militæret. Stilen er gennemført. Betjeningen er hjælpsom og smilende. Ringer du og bestiller bord eller mad, så læg mærke til telefonnummeret, der er identisk med Elvis’ militær-ID: 53310761.

Tjek vores burgerguide her:

Prisniveau

Vi har med store portioner at gøre. Burgerne er godt fyldte og har stor smag. Priser fra 125 til 169 kr. for en menu med burger og fritter er helt i orden.

 

 

Senest opdateret: 17/03/2022 12:03