Hos Sofies forældre

Frederiksgade 74, st, 8000 Aarhus C 60 80 07 99

Hos Sofies forældre er en the- og kaffesalon i hyggelige omgivelser midt på Frederiksgade. Her er plads til alle, og særligt forældre med småbørn nyder godt af caféen, hvor børnene kravler frit på gulvet, der er babygråd og i gården står barnevogne på stribe. Her dufter af nybagte boller, og det føles som at komme hjem til bedsteforældrene. 

 

Maden 

De kalder sig for en the- og kaffesalon, men der bydes også på forskellig mad som morgenkomplet, sandwich, burger, fritter, kyllingespyd, pølsehorn, madtærter, salater, rugbrødsmadder og et væld af kager og søde sager. 

 

Hos Sofies forældre åbner tidligt og står klar med yoghurt med müsli, æg og bacon eller de større morgenkompletter, der består af brød, ost, pålæg, frugt, morgenkage samt kaffe/te og juice. 

 

Et stort udvalg af sandwich til både børn og voksne er at finde i menuen. Der er klassikeren kylling og bacon, men også ribbensandwich eller hummus og mozzarella. Burgerne kommer med fritter og valgfri dyppelse, og der er noget for både kødspisere og vegetarer. Madtærterne er hjemmelavede og er med enten laks, porre eller spinat/gedeost.

 

Den lille sult

Der er selvfølgelig tænkt på børnene hos Sofies forældre. Pølsehorn, fiskehapsere, mini kyllingespyd med grøntsagsstænger, rugbrødsmadder eller hjemmebagte boller. 

 

Den søde tand

Udvalget er stort. Hjemmebagte kager, tærter, pandekager, is og belgiske vafler er noget af det, du kan sætte tænderne i. 

 

Drikkevarer

Te og kaffe i mange afskygninger findes i caféen. Både de kolde og varme. Der er også økologisk saft, sodavand, brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri og mælk. 

 

Stemningen

Der er en hjemlig hygge, og det er nærmest som at træde ind i farmors stue. Der er nærvær og ro i caféen, hvor sofaer, polstrede stole og tæpper på gulvet skaber en afslappet stemning. Der er dog liv over det, når børnene kravler rundt på gulvet, møder hinanden og leger, mens mødregruppen nyder mad og drikke. Betjeningen er nede på jorden, smilende og hygger sig med gæsterne. 

 

Prisniveau

Det er ikke dyrt for hjemmelavet mad. Priserne går fra 17 kr. for en gulerodsbolle med smør og op til den dyreste servering, som er burger med fritter til 120 kr.. Den fuldvoksne morgenkomplet koster 90 kr., sandwich 70 kr. og rugbrød med laks eller fiskefrikadelle koster 32 kr..

Søger du en bistro i Aarhus, så tjek her:

Senest opdateret: 29/09/2022 02:09