Hunters Pub

Frederiks Allé 97, 8000 Aarhus C 86 13 63 50

I Frederiks Allé ligger et lille værtshus. Der har det ligget i mange år, og der er ikke ændret meget hverken på facaden eller indenfor. Facaden er råpudset, og de gule markiser fanger øjet. Navnet er Hunters Pub. Om Hunters står for jagten på øl, drinks eller kvinder og mænd, må gæsterne selv vurdere, men mulighederne er mange. Hunters Pub har eksisteret siden 1976. Før det hed stedet Den Våde Høne, og dengang var der både restaurant med mad og værtshus. 

 

Stamgæster og feststemning

Den lange bar tager imod gæsterne. I dagtimerne sidder mange stamgæster i baren, og hen på aftenen tager et blandet publikum over, og der er feststemning. På trods af den lange bar er der ingen fadøl, men kolde håndbajere. Priserne er i den lave ende, og her er plads til alle. 

 

Drikkevarer

Hos Hunters handler det om håndbajere. Der er ingen fadøl. De mest populære er Ceres, og de sælges ofte som Aarhus sæt med en Arnbitter til. Royal, Carlsberg, Thor og Tuborg er også at finde i køleboksene. 

 

Er du ikke til øl, er der Breezer, Mokaï og shots, ligesom bartenderne gerne laver en drink som gin og tonic eller rom og cola. Skal du have noget at holde varmen på, er der kaffe med Bailey eller irsk kaffe.

 

Atmosfæren

Når du åbner døren til Hunters, bydes du velkommen af den lange bar, hvor gæsterne sidder på barstole og taler med sidemanden og bartenderne. Stemningen er ofte høj, og man kommer hinanden ved. Der må ryges i baren, så der kan være røgfyldt. 

 

Musikken kommer fra jukeboksen, som gæsterne betaler og bestiller. De mørke mahognimøbler er gennemgående. Et større selskab kan tage plads i det tilstødende lokale, hvor der også er storskærm. 

 

Betjeningen er imødekommende og smilende og er med til at holde gang i festen. De er klar til en snak over baren.

 

LÆS OGSÅ:

Guiden til billig morgenmad i Aarhus

U-Bahn – natklub ved åen

Hos Anders på Telefontorvet

 

Senest opdateret: 30/10/2023 08:10