Joe sandwich og salatbar

Frederiks Allé 149, 8000 Aarhus C 42 22 33 98

Joe sandwich og salatbar er en lille takeaway beliggende på Frederiks Allé overfor Frederiksbjerg Torv. Den ser ikke ud af meget udefra, men menukortet har en del at byde på. Sandwich og salatbaren er pæn og indbydende og bag disken står betjeningen klar til at betjene med et smil. Joe sandwich og salatbar har åbent hver hverdag fra kl. 9.00 til 20.00, mens dørene slås op kl. 10 lørdag og søndag og lukkes kl. 18.00. 

 

Maden

Det siger sig selv, at det er sandwich og salater, man kan købe hos Joe sandwich og salatbar. Der er 9 forskellige sandwich, som folkene bag baren har sammensat. Salat, tomat og agurk er faste elementer i sandwichene. Derfra adskiller de sig. Så vælger du kylling, tun, æg og rejer, roastbeef, laks, salami eller skinke. Du kan også vælge vegetarsandwichen med falafel og humus. Derudover er det muligt selv at sammensætte din sandwich. Af dressinger er der urtedressing, chilimayo og husets egen dressing. Der er også en enkelt panini, der serveres varmt og er med kylling, pesto, tomat og ost. 

 

Pastasalat og boxe

Der er god variation i pastasalaterne. En almindelig pastasalat består af pastaskruer, ærter, majs, agurker og krydderurter.  Af kød kan der vælges mellem kylling, roastbeef og skinke. Derudover er der salater kun med grønt eller med feta, falafel eller tun. En tunbox består ud over tun af avocado, salat, agurk, løg, tomat og chilimayo.

 

Atmosfæren hos Joe sandwich og salatbar

Der er ikke meget plads i den lille sandwich og salatbar, men her er pænt og rent. Så snart du træder ind i biksen, støder du på disken, hvor de friske grøntsager i forskellige farver ligger og er klar til at komme i din sandwich eller salat. 

 

Prisniveau

Hos Joe sandwich og salatbar kan du købe en sandwich fra 59 kr.. Det er moderate priser for en pænt stor sandwich. Pastasalater og boxe koster fra 50 kr..

 

Senest opdateret: 27/10/2022 08:10