JUHLs Magasin

Immervad 2, 8000 Aarhus C +45 42 90 70 77

 Café JUHLs Magasin er beliggende i Magasin ved åen. De kalder sig selv din grønne café med comfort food og takeaway i hjertet af Aarhus. 

 

Maden hos JUHLs Magasin 

Det er ​​ærlig comfort food, der er lavet fra bunden og med gode råvarer, fuldkorn og grøntsager. Café JUHLs har fokus på de plantebaserede råvarer, men de er ikke fanatiske. Du finder også kød og fisk på menukortet.

Fra morgenstunden byder caféen på friskbagt surdejsbrød fra La Cabra med Thise Vesterhavsost, smør og marmelade eller ​​​​Simply avo, der er avocado og frisk tomatsalsa på ristet rugbrød med hjemmelavet persillepesto, friske urter, balsamicoglace og chiliflager.

 

Burger

Til frokost og aften er der to forskellige burgere. Meaty mess med briochebolle, hjemmelavet oksebøf, smeltet cheddar, bacon, grønt, mayo, ketchup og et strejf af chili eller vegetarudgaven kaldet Veggie Wonder med plantebaseret bøf, smeltet cheddar, hjemmelavet chilimayo, grønt, sød sennep og ketchup. De fås begge som menu med rodfrugtfritter og hjemmelavet chilimayo.

 

Salat, toast og wraps 

Der er også to varianter af salater. En græsk udgave med kylling eller falafel, quinoasalat med feta, semidried tomat, rød spidskål, oliven, syltede rødløg, æble, persille, saltede mandler og hjemmelavet haydari. Den anden er en Asian temptation. Er du mere til det lune, er der spinatpandekage med oksespidsbryst, en classic eller veggie toast eller en open sandwich på ristet surdejsbrød med avocado, 2 spejlæg og sprød bacon.

 

Den søde tand

Her er også søde sager. Heriblandt smørcroissant, Snickers, Bounty og brownie med dulce de leche.

 

Vin/drikke

Udvalget spænder vidt lige fra friskpresset juice, økologisk kaffe og til fadøl, vine og drinks. 

 

Stemningen hos JUHLs i Magasin

Caféen ligger i stueetagen hos Magasin og har facade og siddepladser ud til åen. Her er gamle møbler, og man sidder med frit udsyn til sko- og taskeafdelingen. Stemningen er nede på jorden, men der er fart over feltet. Mad og drikke bestiller og betaler du ved disken. Betjeningen er hurtig ved disken, og du kan hurtigt finde dig en plads ved et bord, hvor maden bliver serveret med et smil. 

 

Senest opdateret: 11/03/2022 02:03