Karma Sushi i Frederiksgade

Frederiksgade 83, 8000 Aarhus C 92 90 19 04

Sushi, hvor der er tænkt over tingene, er, hvad sushirestaurant, Karma Sushi, i Frederiksgade er kendt for. Restaurantkæden blev grundlagt i 2007 og serverer højkvalitets fusionssushi. Her mødes det japanske og skandinaviske, og der er noget for både dine smagssanser og øjnene. Maden anrettes på rustik keramik, der sammen med den varme belysning og det minimalistiske udtryk skaber god karma. Det er muligt at spise i restauranten eller tage sushien med som takeaway.

 

Maden

Menukortet er pænt stort. Her er noget for alle, og du kan blive udfordret. Du kan starte med snack som tun tacos, derfra tage en forret som sprød laksesalat eller den imponerende kaviar, karma selection 25 g. oscietra kaviar. Så er der sashimi som tempurahummer 1/1 eller sashimi herring plate samt rolls og nigiri.

 

Setmenuer

Med setmenuerne kan du komme rundt i menukortet, og smage på forskellige retter. Signaturmenuen er den største af menuerne og med god variation. Her serveres duet af laks og trøffel, tempurahummer, pocheret æg, avocadocarpaccio med jomfruhummer, Karma selection 25 g. Oscietra kaviar, nigiri samt Douglas menu 32 stk.. Der er også en menu for kødelskere. Japansk bøf setmenu er navnet og er ​japansk bøf lavet af Striplon og serveres med kraftig okseglace med japansk koji. Veganerne er der også tænkt på i den veganske setmenu, ligesom børnene kan vælge mellem to menuer. 

 

Tilbehør og onsdagsmenu

Karma Sushi gør noget ud af tilbehøret til sushien. Der er hjemmelavede wasabi, syltet gulerod, to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt hjemmelavede soja. Hver onsdag kører Karma Sushi med en onsdagsmenu med 28 stk., der skifter hver uge. 

 

Vin/drikke

Der er vin, asiatiske øl, sake samt soft drinks. 

 

Stemningen

Her følger du dig godt tilpas. 100 siddende gæster er der plads til i to plan hos Karma Sushi. Man sidder godt, ikke alt for tæt med afdæmpet belysningen og god akustik. Indretningen er designet af Henning Larsen arkitekter. Det er et stilrent lokale med god smag. Betjeningen er ​​sød og smilende. De er til stede ved bordene og får noget fra hånden.

 

Prisniveau

Det er ikke helt billigt at spise hos Karma Sushi. Til gengæld er du sikret veltilberedt mad og kvalitet. Den veganske menu for en person er billigst og koster 329 kr., mens den store signaturmenu for to til tre personer koster 1.699 kr..   

Er du til italiensk mad, så tjek lige Basso ud her:

 

Senest opdateret: 25/11/2022 05:11