La Rossa i M.P. Bruuns Gade

M.P. Bruuns Gade 46, 8000 Aarhus C

Februar 2022

 

La Rossa er et lille pizzasted på M.P. Bruuns Gade. Om sig selv siger de, at de har rigtige italienske pizza slices. Det er et takeawaysted med få siddepladser, og det er også muligt at få maden leveret. 

 

Maden hos La Rossa i M.P. Bruuns Gade

Udvalget består af pizza. De ligger klar på disken. Her kan du se udvalget og vælge netop det eller de stykker, du har lyst til. Derefter får de en opvarmning i ovnen, og de er klar til at tage med på farten. Det er fastfood i ordets sande forstand. 

Du kan også bestille en hel pizza. Pizzaerne har en bund af focaccia med ekstra jomfruolivenolie og rosmarin. Ved bestilling vælger du tre ingredienser, som er med i prisen. Derudover kan du tilføje ekstra for en merpris. 

Tjek den store guide til julefrokoster i Aarhus her:

Pizza slices

Her er valgmulighederne mange. Hele 21 forskellige pizzaer er der at vælge mellem. Prøv fx., pølser og mozzarella. Parmaskinke, rucola og mozzarella eller mix cheese med mozzarella, parmesan og blåost. Der er også squash, stærk salami og mozzarella. Italiensk salami, rucola og parmesan. Stærk salami, tomatsauce, mozzarella og stærk sauce eller peberfrugt, salsiccia og mozzarella. 

 

Pizza uden kød

Vegetarerne kan også være med hos La Rossa. Der er fx. cherrytomater, rucola, mozzarella og balsamico glace. Kartofler, trøffelcreme og mozzarella eller grillet peberfrugt, rucola, brieost og balsamico glace. 

 

Drikkevarer

Du kan stille tørsten med de klassiske sodavand som Coca Cola, Fanta eller Faxe Kondi. Der er også et par varianter af San Pellegrino.

 

Atmosfæren

Det er et meget lille sted. De fleste kommer efter takeaway. Der er dog nogle højstole ved det aflange bord, der løber parallelt med disken. Bagerst hos La Rossa er der også et hjørne, hvor der er et par siddepladser ved borde. Det er ganske hyggeligt, men også trængt. Betjeningen er smilende og imødekommende. 

 

Prisniveau

En slice koster mellem 25 og 30 kr.. Det er en ok pris for et stykke middelmådig pizza. Men du bliver ikke mæt af et enkelt stykke, så der skal mere til. De fleste snupper tre slices. De koster 90 kr..

Senest opdateret: 11/04/2022 12:04