Letz Sushi i M.P. Bruuns Gade

M.P. Bruuns Gade 54, 8000 Aarhus C 86 13 99 90

På hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Brammersgade og i nærheden af både Aarhus Banegård og Jægergårdsgade ligger Letz Sushi. Her kan du spise i restauranten eller bestille takeaway. Letz Sushi i M.P. Bruuns Gade er kendt for at gå forrest, når det kommer til bæredygtige råvarer og miljø – både over og under havets overflade. Kokkene laver frisk sushi, som er blandt det bedste i Aarhus. Ud over sushien er der også forskellige asiatiske retter på menukortet. Der ligger også en filial i Guldsmedgade.

 

Noget for alle

Hos Letz Sushi – M.P. Bruuns Gade er sushien lavet efter alle kunstens regler. Der er japanske retter og sushi med et nordisk twist. Her er noget for alle. Dig der elsker fisk og også til dig, der vil prøve noget andet som bowls, panko-paneret kotelet, chili med oksekød og teriyaki kylling.  

 

Stort udvalg

Menukortet er stort, men er opdelt i kategorier, så det er overskueligt. Der er 15 varierede menuer. Nogle pakket til to og fire. Derudover kan vælges sashimi, inside out, toppede maki, små og store maki, nigiri og yaki. Der er flere starters og desserter. 

 

Sushi med omtanke

Vil du gerne spise sushi og samtidig passe på miljøet, så er Letz Sushi det rette valg. De serverer kvalitetssushi lavet med bæredygtig og certificeret fisk og skaldyr. Hos Letz Sushi bliver maden lavet af skarpe sushikokke, som har den faglige ekspertise, der skal til for at lave sushi, der smager, overrasker, beriger og glæder. Risene er økologiske, og kødet kommer fra friland. Konsistensen af risene har de styr på, og de er tilberedt præcis. 

 

Drikke

Af læskedrikke finder du hos Letz Sushi – M.P. Bruuns Gade Yuzu lemonade, økologiske sodavand og ginger beer som takeaway. Af øl sætter Mikkeller præg på kortet sammen med japanske øl. Udvalget er ikke kæmpestort her, men derimod velvalgt. 

 

Prisniveau

Sushi er ikke billig, men der er stor forskel på, hvor god den er til prisen. Her kan du få sushi af den bedste kvalitet til rimelige priser. Der er et flot forhold mellem pris/kvalitet. 

 

Stemningen

Letz Sushi har en flot og indbydende restaurant, som også fungerer som takeaway. Restauranten er stilren og enkel. De store vinduer skaber et godt lys. Et træparti sørger for at afskærme, så de spisende gæster ikke forstyrres af dem, der henter takeaway. Udenfor restauranten er der siddepladser, hvor du kan nyde maden og se på livet i byen. 

Se vores burgerguide til Århus her:

Er det sushi på Aarhus Ø, så tjek Letz Sushis restaurant der:

 

Senest opdateret: 30/10/2023 01:10