Madkonsulatet

Mejlgade 36A, 8000 Aarhus C 53 57 11 78

Madkonsulatet er en bistro og takeaway beliggende i Mejlgade. Her er mad til billige penge. Stilen leder tankerne hen på en fransk bistro med en forventning om god mad og service. De siger selv, at stilen er det nordiske køkken, der møder det sydlandske. De kalder det – deres passion. Køkkenchefen har en fortid hos Just Bistro i Mejlgade og Madrepublikken i Jægergårdsgade. 

 

Maden 

Menukortet er en god blanding af internationale retter, der skifter jævnligt. Til frokost er der fast panini. Fem forskellige er der at vælge mellem. Alle er med mozzarella, cherrytomater og basilikum, og dertil vælges parma, chorizo, spicy tun eller bresaola. Der er også en vegetarpanini med grillet aubergine. Derudover er der en falafelrulle, dagens ret samt vegetarisk meze. 

 

Tapas

Der er tre forskellige tapas. På serveringen er der to slags charcuteri, to slags ost, pesto, aioli, oliven og brød. Du kan også få den med fisk som gratinerede hummerhaler, calamari, pil-selv-rejer, røget laks, salat, pommes, brød. Vegetarerne kan vælge udgaven med hjemmelavet falafel, bønnemos, patata bravas, babaranough, mousaka og salat. Alle tre kan fås som takeaway. 

 

Drikkevarer

Hancock øl er på hanen, og husets vin er på karafler og glas. Der er også sodavand og kaffe.

 

Prisniveau

Det er billigt hos Madkonsulatet. Priserne er så lave, at det er svært at forlange meget mere end bare noget at spise. Kvalitet og service står mål med de lave priser. En panini koster 45 kr., dagens ret 55 kr. mens hvidvinsdampede muslinger og fritter koster 65 kr. Prisen på to retter svinger mellem 115 kr. og opefter, mens 3 retter koster fra 145 kr.. Husets vin på glas koster 50 kr. og en fadøl til 45 kr. 

Senest opdateret: 02/10/2022 08:10