Mamma’s

Frue Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C 38 41 41 49

Madklubbens italienske restaurantkoncept, Mamma’s, beliggende ved Frue Kirkeplads, kreerer populære italienske livretter til alle, der elsker italiensk mad. Inspirationen er samlet fra Mamma’s to italienske sønner; Frankies beliggende i Mejlgade og Tony’s i København. Den hyggelige restaurant gør noget for børn og voksne, og man føler sig hjemme. 

 

Maden

Mamma`s leverer et skarpt menukortet for hele familien. Køkkenet byder på italienske klassikere. Snacks som trøffelkroketter og bruschetta, antipasti i form af minestrone og meatballs.

 

Af pasta er der Cacio e pepe, Black truffle carbonara og Lobster spaghetti, mens pizzaerne bl.a. er med salami, gedeost og kartoffel eller burrata. Skal der mere til, er der nogle sideorders og dolce. 

 

Passion og kærlighed

Maden er lavet med en masse kærlighed og passion, og der er noget for hele familien. Råvarerne er nøje udvalgt til de klassiske, italienske opskrifter. 

 

Prisniveau

Priserne på Mamma’s er, ligesom på Madklubbens andre restauranter, på et leje, hvor alle kan være med. Der er altid et tilbud på tre selvvalgte retter bestående af antipasti, pasta eller pizza og dolce til 260 kr.. Vil du have alt det vin, du kan drikke med, så koster det yderligere 150 kr.. Ellers ligger pizzaerne til 135 kr. og pastaretterne til 150 kr.. Du kan også vælge Mamma’s feast med otte delevenlige småretter til 350 kr. og + 200 kr. for vinmenu til.

 

Vin/drikke

Der er et pænt udvalg af hvid- og rødvine. Derudover findes nogle få øl på fad og flaske samt sodavand. Skal det være mere festligt, laver Mamma`s flotte cocktails. 

Se hvad Madklubben Grill har at byde på her:

Stemningen

Hos Mamma`s er der en familiær stemning. Omgivelserne er hyggelige med stearinlys på bordene og afdæmpet musik i højtalerne. Der er god plads ved bordene, hvor menukortet fungerer som dækkeserviet, og hvor bestik og servietter står i en beholder klar til brug. Betjeningen er nede på jorden og imødekommende. 

 

Senest opdateret: 29/09/2022 01:09