Marmaris

M. P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C 86 20 17 18

Marmaris er et tyrkisk spisested. De er kendt for deres hurtige mad. Det er en fastfoodrestaurant i ordets bedste forstand. Maden er ikke stor gastronomi, men det går hurtigt med at lave den. Lystavlerne med menuen byder på lidt af hvert i fastfoodgenren. Marmaris ligger i et hjørne af Bruuns Galleri med vinduer ud til M.P. Bruuns Gade. Det er dönerkebab, pizza, burgere, falafler, forskellige bokse mv., man kan købe her. 

 

Maden

Pizzaen er af den slags med meget ost på, og som kan købes i slice. De laves og står under en varmelampe. De er klar til dem, som ikke har tid til at vente på en friskbagt pizza. Sådan er det. Der er flere forskellige pizzaer at vælge mellem. Det skal lige nævnes, at det ikke er italienske pizzaer, de laver hos Marmaris, men mere de mellemøstlige. 

I kebabafdelingen er der både okse, kylling og falafel, som man kan vælge mellem. Kødet kommer friskskåret fra spyddene. Der er også dönerkebab med ris og salat til. Derudover er der burgere på menuen og chicken nuggets. Pomfritter er der til alle menuerne, men man skal selvfølgelig købe ruller og pitaer separat. 

 

Råvarerne og niveauet på maden passer ganske godt til det prisniveau, som er hos Marmaris. Man kan gå ind og købe en kebab eller et par pizzaslice, og det tager måske maks. fem minutter eller mindre. Så der er fart over feltet. 

 

Stemningen

Den er ikke ligefrem storcenteragtig. Man sidder for sig selv og kan kigge ud til Bruuns Bro og M.P. Bruuns Gade. Man kan ikke se lokalet med borde og stole ude fra centeret, så man skal ind af døren. Her er meget roligt, og man kan sidde og spise sin mad i ro og fred. Der er omkring 25 siddepladser i lokalet. 

 

Prisniveau

Det er vel meget rimeligt. Vi er i centrum i Aarhus, og 80 kr. for en dönermenu er ikke dyrt. En boxmenu koster 65 kr., og det er en lav pris – også selv om intet smager hjemmelavet. En rulle med kebab koster 50 kr., mens en pizzaslice koster 30 kr..

 

Senest opdateret: 30/09/2022 10:09