Mix It Up

Gammel Munkegade 21, 8000 Aarhus C 86 13 04 04

Mix It Up er en lille salatbar beliggende i Gammel Munkegade. Her finder du et pænt udvalg af friske salater og sandwiches. Salatbaren er tilpas stor, og det er takeaway, de slår sig op på, selv om der er et par barstole indenfor og et par cafeborde udenfor. 

 

Maden hos Mix It Up

Udvalget består af salat, sandwich og panini. Bland-selv-salat er det, der fylder mest hos salatbaren. Gæsterne kommer gerne forbi og skaber deres egne favoritsalater.

 

Salatbaren

Den er indbydende og med god variation. Her er alverdens grøntsager, toppings og dressing. Vælger du selv at mixe din salat, kan du vælge mellem otte ingredienser, dressing og valgfri topping. Mix It Up har også sammensat seks forskellige salater. Fx Chickpea dream salat med falafel, salat, tomat, grønkål, agurk, syltede løg, quinoa, bulgur, humus, solsikkekerner, persille, sesamfrø samt valgfri dressing. Der er også Chicken lover salat, Kale caesar salat eller en ren vegansk salat. 

 

Sandwich og panini

Otte forskellige sandwich er der at vælge mellem. Alle er med blandet salat, tomater, løg, peberfrugt, agurker og gulerødder. Ellers er der god variation mellem kød som kylling eller skinke, fisk som laks eller hjemmelavet tunsalat samt vegetarisk med falafel eller hummus. 

I de seks paninier er der tænkt over indholdet. Ikke noget med det samme tilbehør i hver af dem, men afveksling afhængigt af om du vælger den med Safran kylling eller Pikant oksesalami. 

 

Drikkevarer

De hjemmelavede juicer er værd at prøve. Du kan også snuppe et friskpresset shot eller en velkendt Coca Cola, Pepsi Max eller Redbull.

 

Atmosfæren

Så snart du træder ind i Mix It Up, fanges øjet af salatbaren med de strålende grøntsager. Det store vindue ud mod Gammel Munkegade skaber et lyst lokale, og med tre siddepladser ved vinduet har du fin udsigt. Udenfor er opstillet to små borde, som er attraktive, når vejret er til at sidde ude. Den venlige betjening står klar til at tage imod din bestilling, så snart du kommer ind. 

 

Senest opdateret: 16/03/2022 03:03