Morena Mia

Nørre Allé 98, 8000 Aarhus C

Januar 2022

 

 

Hos Morena Mia i Nørre Allé bliver spansk tapas og mad fusioneret med smage fra hele verden. Restauranten har høstet stor ros og har et højt niveau. I den lille restaurant med plads til 12 gæster kommer du i bogstaveligste forstand med på en rejse. Vicente og Hector Segura fra Spanien står bag restauranten. To passionerede herrer. Hector, som står i det åbne køkken, er uddannet kok fra Spanien og har 20-års erfaring. Vicente, der er uddannet indenfor hotel management tager imod gæsterne med et smil.

 

Maden hos Morena Mia

Ved bordet får du udleveret et pas og boardingkort. Valget står mellem den korte og den lange rejse. Den korte rejse består af tre appetitvækkere og derefter tre serveringer. På den lange rejse er der fire ekstra serveringer. Heriblandt en imponerende tapasdessert. Råvarerne er fra øverste hylde og smagen er i top. Maden er tilberedt af de bedste råvarer, er autentisk spansk og bliver præsenteret som et kunstværk. Der er kræset om hver enkelt detalje, de komponerer deres retter på flot, kunstnerisk og fantasifuldt vis med stort mod. 

 

Prisniveau

Hos Morena Mia får du en oplevelse af de store for pengene. Den korte rejse koster 445 kr.. For den lange rejse skal du betale 645 kr.. Der kan tilkøbes en vinmenu til 695 kr.. Den er afstemt med maden og tager oplevelsen op på et højere niveau. Kvaliteten, mængden og præsentationen af maden er i særklasse.

 

Stemningen

Der er en helt unik atmosfære hos Morena Mia. En helt særlig ro og tilbagelænethed. Belysningen er afdæmpet og væggene rustikke. Det er intimt og med en nærværende, ydmyg og dybt engageret betjeningen. Hvis du én gang har været på Morena Mia, så kommer du igen.

 

Vin/drikke

Der er specielt udvalgt vinmenu til hver af de to rejser, men ønsker du selv at vælge, er der også et pænt stort vinkort.

 

Senest opdateret: 10/03/2022 11:03