Multi Køkken

Silkeborgvej 54, 8000 Aarhus C

På Silkeborgvej nummer 54 ligger Multi Køkken. Det er en lille og prisvenlig takeaway-forretning, som vi har med at gøre. De åbnede for første gang i maj 2022. Idéen hoa Multi Køkken er frisk hjemmelavet mad til lave priser. Udover det, så skal der også være stor valgmulighed i deres mad. Lokalerne er nyrenoverede. De er pæne, og det er indbydende at komme ind i forretningen. 

 

Multi Køkken ligger overfor Aarhus Tech og ved Ceresbyen, så deres kernekunder er uden tvivl studerende. Multi Køkken har åbent både til frokost og aften alle ugens dage.

 

Maden hos Multi Køkken

Det ligger ligesom i navnet. Maden eller madstilen er ikke fra et specifikt land. Det giver ifølge Rania fra Multi Køkken ikke mening. De laver den mad, de synes smager godt, og som er sund og nærende. 

 

Meningen med maden er, at den skal være sund. Det er den i høj grad i salatbaren, men også blandt de varme retter. Der er en del at vælge imellem, og man kan vælge bare at tage fra salatbaren og ikke af de varme retter og omvendt. 

 

Ruller med okse, kylling og falafel

Hos Multi Køkken er der altid ruller. Der er tre forskellige at vælge mellem. Okse, kylling og falafel. Kødet er ikke fra spyd, men stegt på en pande. Falaflerne er hjemmelavede. Prisen på en rulle med falafel er 35 kr., og dem med kød koster 45 kr. stykket. Det er en lav pris i Aarhus.

 

Dagens varme ret

Der er få faste retter blandt dagens varme retter, da meningen er, at den skal skifte hver dag. Butter chicken er der dog hver dag. Grunden er, at det er en klassiker, som de fleste kunder kan lide og efterspørger. Den er hjemmelavet og er moderat spicy. 

 

Dagens ret kan eksempelvis være kylling i karrysovs med ærter og gulerødder, oksekød i tomatsauce, kalkun i sur/sød sauce. Tilbehøret kan være stegte kartofler eller ris. Meningen er, at det er retter, som egner sig godt som takeaway, og som selvfølgelig smager godt. 

 

Betjeningen

Det er en utrolig venlig betjening, man møder hos Multi Køkken. Man fornemmer med det samme, at personalet oprigtigt vil gøre kunderne glade. Ud over det, så er de effektive. Der er ikke lang ventetid, også selvom der nogle gange er godt fyldt med kunder i den relative lille forretning. Vi elsker den her slags personlige forretninger, hvor man sætter en ære i det, man laver.

 

Prisen afhænger af vægten

Afregningen er let. Meget let. Man vælger en bøtte og vælger, hvad man vil have. Stiller den på vægten – og det kan man gøre løbende. Salatbaren koster 10 kr. pr. 100 g. 

 

Hvis man vælger hummus, haydari og tzatziki er der tilbud på 350 gram for 25 kr.. Prisen skal ses i det lys, at maden er hjemmelavet fra bunden af. Selv hummus, haydari og tzatziki er hjemmelavet. Det er et stort plus.

 

Studierabat 

20% i studierabat på kebab og kylling. Der er ikke rabat på falafler, da de er så billige i forvejen.

 

Drikkevarer

Slush ice og de velkendte sodavand og vand er, hvad man kan købe at drikke. 

 

Du kan godt få maden leveret

Hvis man ikke selv gider hente sin mad, så er Multi Køkken på Silkeborgvej på Wolt, hvilket gør, du kan få den bragt til døren. Dog betyder det, at man skal betale Wolt for udbringningen, plus forretningen må betale en pæn procentdel af prisen bare for at være med hos Wolt. 

 

Maden hos Multi Køkken er dog yderst velegnet til udbringning, da den ikke tager skade af en tur i en rygsæk.

 

Senest opdateret: 22/10/2022 08:10