NO16 by Happy Event

Marts 2021

 

Restauranten NO16 by Happy Event ligger på Europaplads over for Dokk1 og med udsigt ned til den gamle industrihavn. Her finder du en lidt industriel indretning og et åbent køkken. Her er en uformel og cool indretning, og der må godt snakkes højt hen over bordene. Udsigten til havnen gør noget ved oplevelsen. Når vejret er godt, så er der åbent på bygningens rooftop

 

Maden hos NO16 by Happy Event

Maden er i gourmetgenren, selvom den er svær af definerer i dag. Der er en fast 4-retters menu inkl. appetizer. Den bliver serveret ved bordene, og det er sæsonens råvarer, som bestemmer retterne. Her er ikke a la carte.       

Menuen fås i en almindelig udgave og en vegetarudgave. Menuerne skifter hver 5.-6. uge året rundt. Vegetarmenuen er ret ny, og er hurtigt blevet populær blandt gæsterne. Det gode er, at den kan vælges individuelt. 

Der er to seatings, således at man fra mandag til lørdag selv kan vælge mellem to mødetidspunkter kl. 18 og kl. 20.00.

 Guide til brunch i Aarhus:

Prisniveau

Mandag til onsdag kan du få en 4-retters menu inkl. appetizer til 299 kroner. Hvis du vælger vinbuffet til i 3 timer, koster det 200 kroner. Den pris gælder alle ugens dage.

 Torsdag til lørdag er prisen 349 kroner for den 4-retters menu inkl. appetizer.                  

 

Stemning

NO16 ligger i bunden af et højt hus på havnen. Udefra ser det ikke ud af meget, men indenfor i restauranten ser man en smagfuld indretning. Det er en blanding af noget råt og cool mixet med glødelamper, træ og mørke farver. Betjeningen er venlig, oppe i gear og god til at rådgive i forhold til vinene og de andre drikkevarer, hvis man har brug for det. 

 

Vin/drikke

No16 har sammensat et pænt stort vin- og ølkort til dem, der ikke er til vinbuffet. Derudover er der en lang række andre drikkevarer både med og uden alkohol. Priserne er sympatiske.

Udvalget er bredt, og der er noget for enhver smag, hvilket også sætter krav til betjeningen. De er gode til at vejlede, hvilket er nødvendigt, da kun de færreste kender vinene – som i øvrigt skifter jævnligt.  

Tjek FF ved åen her:

 

Senest opdateret: 14/03/2022 10:03