Lukket nu

Paradis – Nørregade

Nørregade 40, 8000 Aarhus C

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

februar åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
29.
Lukket
30.
Lukket
31.
Lukket
1.
Lukket
2.
Lukket
3.
Lukket
4.
Lukket
5.
Lukket
6.
Lukket
7.
Lukket
8.
Lukket
9.
Lukket
10.
Lukket
11.
Lukket
12.
Lukket
13.
Lukket
14.
Lukket
15.
Lukket
16.
Lukket
17.
Lukket
18.
Lukket
19.
Lukket
20.
Lukket
21.
Lukket
22.
Lukket
23.
Lukket
24.
Lukket
25.
Lukket
26.
Lukket
27.
Lukket
28.
Lukket
29.
Lukket
1.
Lukket
2.
Lukket
3.
Lukket

 

Paradis i Nørregade er der, hvor hele is-eventyret startede for Paradis. Det var den første af is-kædens butikker, og den startede op i år 2000. Isene laves i butikken i Nørregade, og ismagerne står tidligt op, så der er frisk is klar til gæsterne. Dagligt er der nye varianter, så der er altid noget helt nyt og spændende for dig at smage. Hver butik har sine varianter, men mange går også igen. Paradis i Nørregade har åbent alle ugens dage fra kl. 12. 

 

Isene

Hos Paradis er isene lavet på økologisk mælk fra Thise, fløde, havredrik og rørsukker. Flere af frugt-isene er kun tilgængelige i begrænsede perioder og andre varianter er limited editions. Isene fås i smørbagt vaffel, bægre, eller man kan tage isen med hjem i en boks.

 

Nogle af varianterne er 

  • Daim
  • Banan
  • Dobbelt chokolade
  • Hyldeblomst
  • Lakrids
  • Kaffe chokolade karamel

 

Isdesserter

Paradis kalder deres isdesserter for love. Der er fire forskellige at vælge mellem. En af dem er Oreolove, som er friskrørt Oreo, økologisk flødeskum på toppen og pyntet med chokoladesauce og Oreo. Der er også belgisk vaffel med is samt cookies og brownies. Til børnene er der Rasmus Klump bægre, som er populært.

 

Shakes og kaffe

Er du mere til milkshakes eller frappe med frisk paradis-is, er der flere variationer. En kop økologisk Fair Trade kaffe samt varm chokolade med flødeskum kan de også byde på.

 

Atmosfære

Det er en lille isbutik, der ligger i Nørregade. Men den er populær, og når solen skinner, står der mange mennesker i kø. Man kommer direkte ind til disken, hvor isene i flere farver pryder disken. Den venlige betjening står klar til at tage imod de is-glade gæster og en lille smagsprøve på et par varianter kan lade sig gøre. De fleste tager isen med på vejen. Men der er opstillet et par caféborde udenfor. De er dog ofte optagede.

 

LÆS OGSÅ:

Coffee Collective i Guldsmedgade

 

Senest opdateret: 13/12/2023 08:12