Pastardo

Silkeborgvej 257, 8230 Åbyhøj 29 39 39 71

 

Pastardo er et pastasted på Silkeborgvej i Åbyhøj. De kalder sig for pasta og bistro. Her er noget for alle, uanset om du er til klassiske pastaretter, vegetarisk mad eller fisk og skaldyr. De originale italienske opskrifter er fra ejeren, Mihai Lucas, bedstemor og går generationer tilbage. Mihai Luca har stor passion for italiensk mad og har kastet sig over pastaretterne. I køkkenet ses også ejerens mor, Florica Luca, der hjælper til med forberedelsen af maden. Fredag og lørdag serveres der mad frem til midnat. Ugens øvrige dage lukker Pastardo kl. 21.00 eller 22.00.

 

Maden 

Menukortet består hovedsagelig af pasta og risotto samt italienske desserter. Maden har et rustikt udtryk, og de holder fast i de italienske traditioner. Opskrifterne stammer fra Abruzzo-regionen, men er tilpasset dansk kultur. Menukortet er delt op i klassisk pasta, fisk og skaldyr, vegetar og børneretter. 

 

Der er 9 pastaretter og risotto at vælge mellem. Her er bl.a. Al Vitello, der er langtidssimret kalvefilet med champignon og løg i cremet sauce. Du kan også få klassikere som bolognese og carbonara eller en Fitness Pasta med kylling, broccoli, og asparges i cremet sauce. Hver uge er der en ny ugens pasta samt en ny dessert. 

 

Fisk og vegetar

De fem retter med fisk og skaldyr består bl.a. af tigerrejser, muslinger eller grillet laks. Vegetarerne er der også tænkt på. To retter med pasta, hvoraf den ene er fyldt pasta med spinat, ricotta og spinat i cremet sauce eller spinat og soltørrede tomater i cremet sauce.  

 

Børneretter

Til børnene er der bolognese, carbonara og con polpette. Af desserter er der tiramisu al mascarpone og tilbehør som bruschetta, hvidløgsbrød eller hjemmelavet foccacia er også at finde på menukortet. 

 

Drikkevarer

Der er vand eller sodavand som Cola, Fanta og Sprite. Her er ingen vin, øl eller andet alkohol.

 

Atmosfæren

Bistroen er pæn og indbydende med store vinduer ud mod Silkeborgvej. Der er 10 siddepladser i den lille italienske bistro. Herfra kan man kigge ud i køkkenet og se, hvordan madlavningen foregår.

 

LÆS OGSÅ:

Crown Kebab – et stenkast fra Hasle Torv

Zig’is i Åbyhøj

 

Senest opdateret: 26/03/2023 02:03