Pips Pizza

Nordre strandvej 26, 8240 Risskov +45 31 32 32 41

 

Pips Pizza ligger på Nordre Strandvej i Risskov. Her har den ligget siden 1992 og drives af Silvestro Pagano. Menuen er næsten den samme som fra starten, men der er dog sket et par ændringer. Hos Pips Pizza kommer gæsterne igen og igen. Her er noget for alle, der er til pizza og pasta, og børnefamilier kommer gerne forbi. Pips Pizza har åbent onsdag til søndag.

 

Vær opmærksom på, at der kun modtages kontanter eller mobilepay i restauranten. Ved online bestilling kan der betales med kort.

 

Maden

Kvalitet betyder noget for Silvestro Pagano. Pizzaerne laves fra bunden, og råvarerne kommer så vidt muligt fra Italien. Pizzadejen er bl.a. lavet af specielt “passata di pomodoro”. Der er mange pizzaer at vælge mellem her, dog giver de alle mening at have på menukortet.

 

Der er 11 almindelige pizzaer og to calzone. De laves alle med gouda ost og tomatsauce. Derudover er der fyld som pepperoni, oksefilet, skinke og oksekød. 

 

Antica Pizza Originale er der 14 forskellige af. De laves med mozzarella (fior di latte) og hjemmelavet tomatsauce (passata di pomodoro). Her er vi mere ovre i den italienske genre med parmaskinke, bresaola, italiensk salami og frisk basilikum. Også fem Pizza Bianca, der er med mozzarella og uden tomatsauce, er at finde på menukortet.

 

Pasta

Udvalget består af 11 pastaretter. Her er tortellini, penne, spaghetti og lasagna. Alle retterne serveres med to stykker brød.

 

Til børnene er der tre særlige børnepizzaer eller en ret med spaghetti.

 

Atmosfæren

Der er en hyggelig stemning hos Pips Pizza. Det er nede på jorden og afslappende. Bordene er uden duge og med fyrfadslys. Betjeningen er imødekommende og venlige. De tager sig tid til gæsterne.

 

Prisniveau

Pizzaerne hos Pips Pizza ligger i den høje ende af skalaen. Men råvarerne taget i betragtning er det fair priser. En almindelig pizza koster mellem 99 og 105 kr.. Går du efter en Antica Pizza Originale er prisen mellem 95 og 125 kr., mens Pizza Bianca koster mellem 119 og 125 kr.. Pastaretterne koster mellem 105 og 110 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Okkels i Risskov

 

Senest opdateret: 09/04/2023 12:04