Pizza Adagio – lukket permanent

Åboulevarden 57, 8000 Aarhus C

Logo - spisestedet er lukket permanent

 

Pizza Adagio ligger på Åboulevarden. Altså lige midt i Aarhus centrum. Ikke på den “rigtige” side af åen, der hvor alle caféerne ligger og soler sig i udeserveringen, men tilbagetrukket på den anden side, hvor flere og flere restauranter og takeawaysteder popper op. Autentisk italiensk pizza lavet af kvalitetsråvarer direkte fra pizza-hovedstaden Napoli. Tilsæt så god stemning og krydret med omhyggelighed, så har du Pizza Adagio.

 

Maden

Pizzaer efter original italiensk opskrift, med kvalitet og friske råvarer, er, hvad stedet slår sig op på. Du finder et overskueligt menukort med 15 forskellige pizzaer at vælge mellem – heraf månedens pizza. Pizza Adagio ved, hvordan man laver autentiske, italienske pizzaer.

 

Det er ingen hemmelighed, at meget etnisk mad har tilpasset sig danske smagsløb. Det gør Adagio op med. Her er hverken hakket oksekød eller ananas at finde på pizzaerne. Du sætter tænderne i en pizzabund, der knaser og dertil tilsættes enkelthed, kvalitet og gode råvarer. Der er velkendte pizzaer som Margherita, Prosciutto, Bresaola og Quattro Formaggi på menukortet, men også ikke så velkendte pizzaer kan du købe her. Pizzaerne er ikke overdynget med fyld. De er præcis doseret. 

 

Stemningen

Adagio er populær. Mange kunder venter på at hente deres pizzaer. Det er et takeaway, men nogle vælger at spise deres mad ved en af de få siddepladser indenfor. Når vejret er til det, er det mere attraktivt at tage plads udenfor ved borde og stole. Pizzabagere i køkkenet får noget fra hånden, og de er flinke til at fortælle om pizzaerne. Der er 8 siddepladser indendøre og 10 udenfor.

 

Drikkevarer

Køleskabet er fyldt med italienske drikkevarer. Nyd en italiensk fadøl direkte fra fad, eller en af de mange sodavand fra San Pellegrino på Adagios terrasse ud til åen. Der er også klassiske sodavand som Coca Cola og Zero.

 

Prisniveau

En pizza hos Adagio koster mellem 70 og 99 kr.. Det er fair pris vedd åen i Aarhus.

 

 

Senest opdateret: 27/06/2022 11:06