Pizza Huset

Frederiks Alle 89, 8000 Aarhus C 86 18 18 77

På Frederiks Allé er der mange muligheder for at finde noget at spise. Et af stederne er Pizza Huset. Et takeawaysted, hvor det også er muligt at spise maden på stedet. Der er noget at vælge mellem, så alle burde kunne finde noget at spise i kategorien fastfood.

 

Maden

Det er pizzaerne, hvor udbuddet er størst. Ellers er der burger, sandwich, rulle, grillmad, pastaretter og sørme om ikke også, du kan snuppe en pose Kims Chips. En lidt blandet landhandel kan man vist roligt sige.

 

Pizzaerne kommer i tre varianter. Den almindelige, Deep Pan med en tykkere bund eller den store familiepizza. Der er hele 44 forskellige pizzaer at vælge mellem. Alle kommer med tomatsauce og ost. Ellers er pizzaerne, som man kender fra andre takeawaysteder i samme segment. Det er ikke italienske pizzaer, men her finder du også ananas og hakket oksekød på pizzaerne, ligesom navne som Meatlover, Luxus, pepperoni og Hawaii lyder velkendt. 

 

Øvrige retter

Rullerne er med kylling, kebab eller falafel, sandwich er i halvmåne og med hjemmelavet brød. Burgerne er med bøf, kylling eller ost og fås som menu med fritter og sodavand. De tre forskellige pastaretter serveres med salat, tomat, løg og creme fraiche dressing.

 

Drikkevarer

Dåsesodavand 0,33 liter i form af Coca Cola, Pepsi, Faxe kondi, Zero og Max er, hvad der er af drikkevarer. Skal der mere til, er der 1,5 liter sodavand og Kildevand. 

 

Stemningen

Der er meget sterilt hos Pizza Huset med hvide murstensvægge og mørkt stengulv. Bordene er mørke og linet op langs væggene, så der er fri passage fra døren op til bestilling eller afhentning af maden. Stolenes røde sæder skaber varme og liv i det ellers rolige lokale. Døren og de store vinduer skaber et godt og naturligt lys i det aflange Pizza Hus. 

 

Prisniveau

Det er billigt at spise her. Pizzaerne koster mellem 55 og 75 kr. og børnepizzaerne 55 kr.. En rulle står til 45 kr., og burgerne koster mellem 55 og 75 kr.. Der er ofte rabat at finde på Pizza Husets hjemmeside. 

Senest opdateret: 29/09/2022 02:09