Restaurant ATRIUM

Store Torv 4 , 8000 Aarhus C 31 13 77 22

I de historiske og storslåede rammer på Hotel Royal på Store Torv, der huser stjerner og berømtheder fra det meste af verdenen, er Restaurant ATRIUM placeret. Bag restauranten står ejerne af Gastromé, Søren Jakobsen og William Jørgensen. Det er et brasserie på højt niveau, hvor det franske køkken hersker dog med lidt afstikkere til det nordiske. Stilen er en anelse royal, og restauranten er eksklusiv.

 

Maden

Der skal ikke foretages de store overvejelser omkring menuen. Den er nemlig besluttet for dig med tre retter. Menukortet skifter jævnligt, og der er fokus på råvarer i sæson. 

 

I hverdagene står menuen på snacks og 3 retter. I weekenden udvides pakken til 3 snacks og 3 retter inklusiv velkomstdrink, vinbar, kaffe/the og sødt. Menuen kan se således ud med hvide asparges, kammusling og blanquette sauce til forret. Hovedretten med oksemørbrad, løg, kål og rødvinsglace og desserten kan være skovmærke, chokolade og blegselleri.

 

Cocktail flight

Fredag og lørdag kan du læne dig tilbage til tonerne af loungemusik med 3 udvalgte cocktails og 3 af køkkenets leg med matchende snacks fra klokken 20.00 til 22.00.

 

Mad ud af huset

Skal du holde selskab hjemme for minimum otte personer, kan du få restaurantoplevelsen fra ATRIUM med hjem. 

 

Vin/drikke

ATRIUM Cocktailbar er en kvalitetsbevidst bar, hvor der kræses om cocktails i den gode loungestemning og lyden af afslappende loungemusik. Til maden er der et godt udvalg af vine, og der er også øl og sodavand.

 

Senest opdateret: 23/02/2023 06:02